Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αποδεδειγμένα αποτελεσματική συνταγή: Καθαρίστε τα αιμοφόρα αγγεία από την κακή χοληστερόλη σε 40 μέρες!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

apodedigmena-apotelesmatiki-sintagi-kathariste-ta-emofora-angia-apo-tin-kaki-cholisteroli-se-40-meres

Αποδεδειγμένα αποτελεσματική συνταγή: Καθαρίστε τα αιμοφόρα αγγεία από την κακή χοληστερόλη σε 40 μέρες!

Ελευθερώστε το σώμα σας από τις τοξίνες στο αίμα και βελτιώστε την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων καθαρίζοντας τα από τα στρώματα χοληστερόλης.Είναι προτιμότερο να το κάνετε τακτικά.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους:οι μέθοδοι της παραδοσιακής ιατρικής,η εφαρμογή φαρμάκων,η πλασμαφαίρεση και ακόμα ο καθαρισμός των αγγείων με λέιζερ.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι αυτή η διαδικασία με φάρμακα έχει πολλές παρενέργειες.Η χρήση τους πρέπει να είναι η έσχατη λύση,όταν άλλες θεραπείες δεν βοηθούν.

Επομένως,η καλύτερη επιλογή για να καθαριστουν τα αγγεία είναι η χρήση φυσικών φαρμάκων.

Το σκόρδο και το λεμόνι είναι πολύ αποτελεσματικά γι’αυτή τη χρήση,μειώνοντας τη χοληστερόλη,δυναμώνοντας τα τοιχώματα των αρτηριών κια μειώνοντας τον κίνδυνο επικίνδυνων παθήσεων,όπως αθηροσκλήρωση.Αυτή η υφή με σκόρδο και λεμόνι χρησιμοποιείται στη Ρωσσική παραδοσιακή ιατρική για αιώνες.Επίσης αυτό το φαρμακο εμποδίζει το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων κια έχει πολλές φορές επιβεβαιωθεί από επιστημονικές έρευνες.Έπιπλέον,το σκόρδο έχει αποδειχτεί ότι περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που αναπλάθουν και ανανεώνουν.

Παραδοσιακή συνταγή για καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων:

Συστατικά:

4 κεφάλια σκόρδου
4 μέτρια λεμόνια αξεφλούδιστα
3 λίτρα βραστό νερό

Προετοιμασία:

Καθαρίστε τις σκελίδες σκόρδου. Κόψτε τα λεμόνια σε φέτες και βάλτε τα σε βραστό νερό. Αλέστε τα συστατικά όλα μαζί. Βάλτε το μείγμα σ’ένα καθαρό γυάλινο βάζο και καλύψτε το ως απάνω με 3 λίτρα νερό βραστό. Καπακώστε το και αφήστε το για 3 ημέρες στο ψυγείο. Να το διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να το καταναλώσετε.

Χρήση:

Η ανώτερη δόση είναι 50 ml, 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Ωστόσο, αυτός ο καθαρισμός των αγγείων πρέπει να ξεκινήσει με μικρές δόσεις(1 με 2 κουταλάκια). Αν δεν νιώθετε κάποια ενόχληση,αργά αυξήστε τη δόση στη συστημένη ποσότητα.

Η διάρκεια της θεραπείας αυτής είναι 40 ημέρες. Ενδείκνυται να γίνεται αυτός ο καθαρισμός μια φορά το χρόνο μετά από συμβουλή γιατρού.

Αυτό το ποτό θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και η λιπιδιακή του σύσταση ομαλοποιεί την πίεση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.Συν τοις άλλοις,το φάρμακο αυτό συνδράμει πολύ στην απώλεια βάρους.

Επιμέλεια :  Μ. Σοφία

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου

Efi Nika

Πότε να ΜΗΝ τρως κουρκουμά … 5 παρενέργειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Γιώργος Newsitamea

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

newsitamea