Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποχαιρέτισε την κυρία του που έχανε τη μάχη με τον καρκίνο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

37

Αποχαιρέτισε την κυρία του που έχανε τη μάχη με τον καρκίνο!!!

 

Μια συγκλονιστική στιγμή, ο αποχαιρετισμός του αλόγου στην κυρία του που το μεγάλωσε από πουλάρι και εκείνη  έχανε την μάχη με τον καρκίνο.

Η Σίλα Μαρς κατέληξε μόλις μερικές ώρες αφού οι νοσοκόμοι την έβγαλαν, πάνω σε μια χειροκίνητη νοσοκομειακή κλίνη, στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου του Γουίγκαν, στη βορειοδυτική Αγγλία, για να αποχαιρετίσει την Μπρόνγουεν, ένα θηλυκό πόνι 25 χρονών.

Όλες οι νοσοκόμες, όλα τα μέλη της οικογένειας έκλαιγαν, νομίζω ότι η μόνη που δεν δάκρυσε ήταν η μητέρα μου, ήταν τόσο ευτυχισμένη», είπε η κόρη της, η Τίνα Μαρς, μιλώντας στο BBC.

«Η μαμά με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει σε αυτό το στάδιο —την πήρε τόσο γρήγορα— αλλά είχε τη δύναμη να πει το όνομα της Μπρόνγουεν και να της ζητήσει ένα φιλί, και η Μπρόνγουεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε», πρόσθεσε η Τίνα Μαρς.

Η κόρη μιας 77χρονης γυναίκας, η οποία απεβίωσε έπειτα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο αφηγήθηκε το πώς η μητέρα της αποχαιρέτισε το άλογο που μεγάλωσε από πουλάρι, το οποίο έσκυψε στο κρεβάτι της για να τρίψει απαλά τη μύτη του στο πρόσωπό της για μια τελευταία φορά.

Μια φωτογραφία του αποχαιρετισμού της γυναίκας και του αλόγου τυπώθηκε σε πολλές βρετανικές εφημερίδες και αναρτήθηκε από χιλιάδες χρήστες του Twitter.

 

fumara.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika