Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από μικρή την Κοιτούσαν Περίεργα και την Κορόιδευαν. Σήμερα, 90 Κιλά Κάτω, απλά την Ζηλεύουν!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

7

Το να χάσει κανείς βάρος, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει. Είναι ισάξιο με το κάπνισμα και είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία. Με την παχυσαρκία να γίνεται μάστιγα της εποχής μας, είναι σημαντικό να δίνουμε στο ζήτημα την βαρύτητα που του αναλογεί.

Η Cheryl Blythe έχασε 90 κιλά μέσα σε 18 μήνες και τα κατάφερε με μία μόνο αλλαγή…

Στα 31 της, η μητέρα δύο παιδιών έλαβε μία δραματική προειδοποίηση από τον γιατρό της για το μέγεθός της. Της είπε πως εάν δεν αλλάξει, θα καταλήξει νεκρή ή σε καροτσάκι μέχρι την ηλικία των 45.

3

Τότε, ζύγιζε 153 κιλά.

Αντιμετώπιζε προβλήματα με το περπάτημα, την αναπνοή και την πλάτη. Όταν έβγαινε με τους φίλους της έπρεπε να σταματάει συνεχώς, δεν μπορούσε να χωρέσει σε καρέκλες και ένιωθε πως όλοι την κοιτούν επίμονα. Μέσα σε μέρες όμως μετά τη συνάντηση με το γιατρό, το πήρε απόφαση να αλλάξει.

4

Της πρότειναν να κάνει γαστρικό bypass αλλά το απέρριψε.

Είχε καλό λόγο όμως: “Ένιωθα πως εάν έκανα την εγχείρηση, δεν θα μάθαινα τίποτα πάνω στην υγιεινή διατροφή και τη σχέση μου με το φαγητό – ή το πώς να βοηθήσω τα παιδιά μου να καταλάβουν τι σημαίνει υγιεινή διατροφή.”

5

Και η σχέση της με το φαγητό δεν είναι και ασυνήθιστη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης συνήθιζε να γεμίζει το χρόνο της τρώγοντας.

Έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τρώει burgers, πατατάκια, τηγανιτά και πολλά γλυκά κάθε μέρα. Είχε προσπαθήσει και άλλες φορές να χάσει βάρος αλλά χωρίς επιτυχία.

Οπότε τι άλλαξε; Πώς κατάφερε να χάσει τόσα κιλά σε 18 μήνες;

6

Αρχικά έκοψε εντελώς τη ζάχαρη και άρχισε να τρώει καλό πρωινό.

7

Μείωσε πολύ τα λιπαρά από τη διατροφή της και τα αντικατέστησε με πιο υγιεινές τροφές.

8

Αφού έχασε κάποια κιλά, ήταν πιο εύκολο να ασκείται και έτσι άρχισε να χάνει ακόμα πιο γρήγορα βάρος.

9

Σήμερα, ζυγίζει 63 κιλά και νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της.  Οι πόνοι στην πλάτη και τα προβλήματα με το αναπνευστικό έχουν εξαφανιστεί και μπορεί να βγει με τους φίλους της χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεται για σκάλες ή για το αν είναι στενές οι καρέκλες. Της αξίζουν συγχαρητήρια! 

 

diply.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika