Newsitamea.gr
AMEA news ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1403703

Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)

Αν μπείς στην διαδικασία σε ώρες αιχμής να περπατήσεις στην Πάτρα θα διαπιστώσεις ότι αυτή η πόλη έχει μετατραπεί σε μια εντελώς απρόσωπη πόλη όσον αφορά τα άτομα με αναπηρία .

Και για να είμαστε και δίκαιοι αυτό δεν οφείλεται στις υποδομές αλλά στον τρόπο που ένα μεγάλο μέρος οδηγών αντιμετωπίζει τους οδηγούς ΑμεΑ.

Τρανταχτό παράδειγμα η περιοχή της Πλάζ…

Ο φωτογραφικός φακός για μία ακόμη φορά αποτυπώνει την κουλτούρα κάποιων που στερούν από συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα το αυτονόητο.

Κατειλημμένες θέσεις ΑΜΕΑ δείχνουν για ακόμη μία φορά πως η Πάτρα είναι μια εντελώς αφιλόξενη πόλη για ΑμεΑ.

Η αστυνομία έχει εξαντλήσει την αυστηρότητα της κυρίως σε όλους εκείνους τους οδηγούς που για οποιοδήποτε λόγο καταλαμβάνουν τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ ή κλείνουν εντελώς τις ράμπες αναπήρων.

Πόσο όμως αρκεί αυτή η λογική; Υπάρχουν πολίτες που ενώ κατά το παρελθόν τους έχει επιβληθεί πρόστιμο για κατάληψη θέσης ΑμεΑ συνεχίζουν να παρανομούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

 

Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)Απίστευτο χάλι με τις θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ στην Πλαζ! (Δείτε φωτο)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou