Newsitamea.gr
AMEA news

Απίστευτο (!) Άγνωστοι προκαλούν δολιοφθoρές σε εγκατάσταση για ΑΜΕΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

0050117174_amea_1.jpg

Απίστευτο (!) Άγνωστοι προκαλούν δολιοφθoρές σε εγκατάσταση για ΑΜΕΑ

Στο ένα και μοναδικό μηχάνημα που χρησιμοποιούν για το μπάνιο τους στην θάλασσα

Μόνο συναισθήματα οργής και αγανάκτησης προκαλεί η ενέργεια ασυνείδητων πολιτών που χωρίς καμία σκεψη και ίχνος ευαισθησίας προκαλούν συνεχώς ζημιές, στη μοναδική εγκατάσταση που υπάρχει στη παραλία του Ανάβρου και βοηθά τα άτομα με κινητικά προβλήματα να μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άγνωστοι έχουν προκαλέσει δολιοφθορές στην εγκατάσταση τρείς τουλάχιστον φορές μέσα σ ένα μήνα. Έκκληση στους συμπολίτες να προστατέψουν την εγκατάσταση απο τους ασυνείδητους απευθύνει τόσο ο πρέοδρος του σωματείου ατόμων με κινητικά προβλήματα Ιππόκαμπος όσο και η πρόεδρος της ΚΕΠΚΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου Νατάσα Μορφογιάννη.


Κώστας Κουτουτζής – Πρόεδρος Σωματείου Ατόμων με κινητικά προβλήματα


Νατάσα Μορφογιάννη – Πρόεδρος ΚΕΠΚΑ – ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου

Το κόστος αποκατάστασης των ζημιών αγγίζει τα 600 Ευρώ περίπου και ήδη με παρέμβαση των τεχνικών του δήμου έχει αποκατασταθεί συνολικά τρείς φορές στο χρονικό διάστημα των 30 ημερών. Υπενθυμίζεται πως ο Βόλος συγκαταλέγεται στην ομάδα των 5 πόλεων της χώρας που διαθέτει την ανάλογη υποδομή για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

[youtube id=”eORESrfbvjA” width=”620″ height=”360″]
Το κόστος της αγοράς και τοποθέτησης του μηχανήματος άγγιξε τις 40.000 Ευρώ ενώ η συντήρηση του κοστολογείται στα 1000 Ευρώ περίπου. Στη περίπτωση που η εγκατάσταση υποστεί ζημιές αυτόματα σημαίνει πως κάποιοι ασυνείδητοι στερούν την δυνατότητα στους συμπολίτες τους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα να χαρούν την θάλασσα και ν απολαύσουν μια όαση δροσιάς.

Ρεπορτάζ : Σπύρος Μπαξεβάνος

www.thessaliatv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea