Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απίστευτο! 5χρονος σούπερ-ήρωας έσωσε τη ζωή παγιδευμένου μωρού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Απίστευτο! 5χρονος σούπερ-ήρωας έσωσε τη ζωή παγιδευμένου μωρού

Απίστευτο! 5χρονος σούπερ-ήρωας έσωσε τη ζωή παγιδευμένου μωρού

Όχι, δεν είναι σκηνή από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας! Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Σάσεξ της Αγγλίας και φυσικά κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 5χρονος Zavi Ahmed το πρωί εκείνης της ημέρας, δεν ήθελε με τίποτα να βγάλει τη στολή του αγαπημένου του ήρωα Batman. Ο Batman είναι για αυτόν πρότυπο δύναμης και θέλησης και τον λατρεύει! Έτσι, όταν ο Zavi χρειάστηκε να βγει από το σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό του, βγήκε φορώντας την αγαπημένη του στολή!

Λίγη ώρα αργότερα, σε ένα πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης εξελισσόταν ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να έχει δυσαρεστη κατάληξη. Μία γυναίκα είχε πάει στο σούπερ μάρκετ με το μωρό- εγγονάκι της και την ώρα που έβαζε τα πράγματα στο πορτμπαγκάζ, το αμάξι κλείδωσε αυτόματα και το μωρό με τα κλειδιά  είχαν μείνει μέσα. Εκείνες τις ημέρες, οι θερμοκρασίες ήταν στα ύψη και μέσα στο αμάξι το θερμόμετρο ανέβαινε ακόμα περισσότερο.

Η αστυνομία κατέφτασε αμέσως για να βοηθήσει, όπως φαίνεται όμως το αμάξι είχε κολλήσει και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι ένα μικρό άνοιγμα στο παράθυρο του οδηγού. Τότε εμφανίστηκε ο 5χρονος «Batman», ο οποίος μόνος του προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Το μικρό μέγεθος του αγοριού αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο και βάζοντας το μικρό χεράκι του μέσα από το άνοιγμα του παραθύρου κατάφερε να το ξεκολλήσει και να πάρει τα κλειδιά! 

Λίγη ώρα αργότερα, το μωρό ήταν ασφαλές στην αγκαλιά της μαμάς του και φυσικά ο 5χρονος ήρωας έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

 

 

 

www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika