Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Απίστευτη Ιστορία: “Οι Δίδυμες Κόρες μου Γεννήθηκαν με 5 Εβδομάδες διαφορά!” !!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Η Nancy και ο Justin Rohdes γνωρίστηκαν σε τυφλό ραντεβού όταν ήταν φοιτητές, παντρεύτηκαν και γύρω στα 30 αποφάσισαν να κάνουν μωρό. “Από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης”, λέει η Nancy. Έκαναν 4 αποτυχημένες προσπάθειες για εξωσωματική, αλλά η μια απογοήτευση ακολουθούσε την άλλη.

“Έφτασα στο σημείο να ζητήσω από τον Justin να μου αλλάξει τον κωδικό στο Facebook γιατί μου ράγιζε την καρδιά να βλέπω άτομα της ηλικίας μου με παιδιά”, θυμάται η 33χρονη nancy. “Έπρεπε να ήμασταν κι εμείς εκεί. Σε συντρίβει.”

Τότε, τον Αύγουστο του 2015 βρήκαν μια νέα παρένθετη μητέρα, την 30χρονη Ashley Brown, μια παντρεμένη νοικοκυρά, μητέρα 3 παιδιών.

Άρχισε να παίρνει ορμόνες για να δεχτεί το μωρό τους, αλλά οι Rohdes αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για εξωσωματική για να διπλασιάσουν τις πιθανότητες. Ήταν τόσο σίγουροι ότι δε θα έπιανε, που είχαν κάνει σχέδια για το τι θα κάνουν μόλις μάθαιναν τα άσχημα νέα.

Δύο εβδομάδες μετά, έλαβαν μια κλήση από την κλινική. Η Nancy ήταν έγκυος. “Νόμιζα ότι είχαν μπερδέψει τις εξετάσεις μου με κάποιου άλλου”, λέει. Ωστόσο, λόγω του λεπτού τοιχώματος της μήτρας της Nancy, ήταν σίγουροι ότι η εγκυμοσύνη δεν θα κρατούσε, κι έτσι προχώρησαν με την Ashley.

5 εβδομάδες από την ημέρα που έμαθε η Nancy ότι ήταν έγκυος, έμαθε και η Ashley για την δική της εγκυμοσύνη.

3

Μετά από χρόνια προσπαθειών, ξαφνικά η Nancy και ο Justin περίμεναν 2 μωρά με 5 εβδομάδες διαφορά, από δύο διαφορετικές γυναίκες αλλά από τους ίδιους γονείς. Διαβάστε την συνέντευξη της Nancy, του Justin και της Ashley και του άντρα της, Josh Brown, κάθε μήνα καθώς προετοιμάζονταν να υποδεχτούν τα δύο μωρά.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Nancy στο Chicago είναι 7 μηνών έγκυος, η Ashley στην Utah είναι 6 μηνών. Οι Rohdes και η Ashley δουλεύουν την μεταξύ τους σχέση.
Nancy: “Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν για προγεννητικό έλεγχο. Για να είμαι ειλικρινής ήταν άβολα, πάλευα να διώξω από το μυαλό μου την σκέψη ότι δεν θα έμενα έγκυος. Μας άρεσε που η Ashley είναι χαλαρό άτομο. Εμείς είμαστε πολύ νευρικοί μερικές φορές.

Φοβηθήκαμε λίγο όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Ανησυχήσαμε ότι δεν θα ήθελε να συνεχίσει μαζί μας. Δεν της το είπαμε μέχρι την έβδομη εβδομάδα.” Ashley: “Ανησυχώ πιο πολύ τώρα από όλες μου τις εγκυμοσύνες, γιατί έχω μαζί μου και τις ανησυχίες τους. Αυτό μου υπενθυμίζει πάντα ο άντρας μου, ότι δεν είμαι στην θέση τους.”

Nancy: “Φοβάμαι ότι κάτι θα πάει στραβά με μία ή και με τις δύο εγκυμοσύνες. Γενικά, ανησυχώ λιγότερο για την εγκυμοσύνη της Ashley παρά για την δικά μου. Ήταν πανεύκολο να μείνει έγκυος.”

Ashley: “Αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνομαι παρένθετη μητέρα, το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό. Έβλεπα φίλους να δυσκολεύονται, ενώ οι δικές μου εγκυμοσύνες ήταν εύκολες. Σαν μαμά, δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς παιδιά. Μου αρέσει να είμαι έγκυος και να το κάνω αυτό για κάποιον άλλο.”

4

Justin: “Η Ashley το κάνει αυτό γιατί πραγματικά το θέλει, όχι για τα χρήματα.” Ashley: “Ήξερα ότι θα αποζημιωθώ, αλλά δεν το κάνω γι’αυτό. Χτίζουμε ένα σπίτι και στο μυαλό μου αυτή είναι η συμβολή μου σ’αυτό.”

Josh: “Κατά τη γνώμη μου, το να κάνεις οικογένεια είναι σαν κανονική δουλειά. Μια παρένθετη μητέρα κάνει πολλές θυσίες: ενέσεις πριν την εξωσωματική, φάρμακα, εξετάσεις αίματος, υπέρηχοι.” Nancy: “Πριν βρούμε την Ashley, όλα τα έξοδα ήταν καλυμμένα από την ασφάλεια μας, εκτός από κάποιες εξετάσεις. Τα έξοδα της είναι για μας μια δυσκολία, αλλά αξίζει.”

Justin: “Δεν είχαμε σκεφτεί πραγματικά ότι μαζί με τη Ashley θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε 2 παιδιά. Για εμάς αυτό ήταν το χειρότερο σενάριο.” Nancy: “Όταν κάναμε υπέρηχο με την Ashley στις 20 εβδομάδες ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένη. Το μωρό κουνιόταν πολύ και λέγαμε για πλάκα ότι ήξερε ότι βρίσκεται κοντά στην αδερφή της.”

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Nancy είναι 8 μηνών και η Ashley 7. Αυτός ο μήνας είχε επιπλοκές και για τα δύο μωρά.Nancy: “Το μωρό που κυοφορώ εγώ είναι σχετικά μικρό και της Ashley μεγάλο. Δυστυχώς για μένα, έχω μια μικρή ανωμαλία στον πλακούντα. Ίσως να μην είναι γραφτό.”

Justin: “Ο γιατρός μας είπε ότι το κεφάλι της ήταν στο τρίτο εκατοστημόριο. Εμείς τρομάξαμε, αλλά είναι καλό.”

Nancy: “Κάναμε μια γιορτή για το μωρό και όλοι νόμιζαν ότι θα είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν καταλαβαίνουν όμως το άγχος που περνάω με όλο αυτό.”

5

Ashley: “Λόγω της θέσης του μωρού, ανησυχούσα και σκεφτόμουν εγωιστικά ότι δεν θέλω να κάνω καισαρική. Το σημαντικό όμως είναι να βγει το μωρό υγιές και ασφαλές.” Nancy: “Νιώθω ένοχη για την επίδραση που έχει όλο αυτό στην οικογένεια και την δουλειά της Ashley.”

Ashley: “Δεν θέλω να νιώθει ενοχές. Προφανώς και ήθελα να το κάνω αυτό. Ο Josh επίσης είναι πολύ υποστηρικτικός.”

Josh: “Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν η υγεία της και πώς θα την επηρέαζε ψυχολογικά. Στην αρχή δεν ξέραμε πώς να το πούμε στα παιδιά.” Ashley: “Οι γιοι μου είναι μικροί και δεν καταλαβαίνουν, η κόρη μου όμως είναι 6 ετών και της εξήγησα τι συμβαίνει.”

Το πλάνο είναι να γεννήσει η Nancy στο Chicago αρχές Μαΐου και ένα μήνα μετά, 10 μέρες πριν γεννήσει η Ashley να πάνε στην Utah με το νεογέννητο για την γέννηση του δεύτερου μωρού τους.

6

Justin: “Σκεφτόμαστε να γεννήσουμε νωρίτερα, γιατί το μωρό της Nancy είναι μικρό. Αν υπάρξουν επιπλοκές, θα πάω μόνος μου για την δεύτερη γέννα, αν και μου φαίνεται τρομακτικό.” Nancy: “Όταν έμαθα ότι υπήρχε ανησυχία για την ανάπτυξη του μωρού, η Ashley πρέπει να ήταν το δεύτερο άτομο που ειδοποίησα μετά τον Justin.”

Ashley: “Μιλάμε κάθε δύο βδομάδες, με μηνύματα ή email. Η Nancy έχει μια εφαρμογή που παρακολουθεί την ανάπτυξη των μωρών.” Nancy: “Προσπαθήσαμε πολύ να έρθουμε κοντά στην εγκυμοσύνη της Ashley. Ίσως το μωρό να αισθάνεται πιο άνετα μαζί της στην αρχή, αλλά έχουμε πάρει ειδικά ακουστικά για να διαβάζουμε ιστορίες στο μωρό και να μας ακούει.”

Ashley: “Την πρώτη φορά που το έκανε ο αδερφός μου δεν το πίστευε. Αλλά όταν είσαι γονιός, ανησυχείς για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις.” Ashley: “Η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι είναι αν είμαι δεμένη με το μωρό και αν θα δυσκολευτώ να το δώσω. Όχι, γιατί το κάνω ξέροντας ότι δεν είναι δικό μου.”

Josh: “Ποτέ δεν ένιωσα κοντά στο μωρό. Το κάναμε γιατί αποφασίσαμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους να γίνουν γονείς.” Nancy: “Υπάρχει μία περίπτωση που η παρένθετη μητέρα πήγε σε δίκη και κράτησε το μωρό τελικά. Το πρακτορείο προσπαθεί να μειώσει τον κίνδυνο για κάτι τέτοιο.”

Ashley: “Έχω τελειώσει με τα μωρά. Δεν θέλω να αποκτήσω άλλο. Κάνουμε πλάκα με τον άντρα μου και λέμε ότι η Nancy και ο Josh δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.”

ΜΑΪΟΣ
Στις 2 Μαΐου, η Nancy γέννησε την Lillian Quinn στο Chicago. Το μωρό βγήκε υγιές, αλλά η Nancy είχε κάποιες επιπλοκές. Στο μεταξύ, η Ashley είναι 35 εβδομάδων και ετοιμάζεται για την γέννα.

7

Justin: “Η Lilly βγήκε γρήγορα γιατί είναι μικρή.”

Nancy: “Νομίζαμε ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το μωρό, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με μένα. Τις πρώτες μέρες ήμουν εκτός. Δεν θυμάμαι καν την κόρη μου εκείνο το διάστημα.”

Justin: “Ανέλαβα εγώ και δέθηκα με το μωρό. Έκανα τα πάντα μαζί της. Ήταν πολύ συγκινητική η γέννα της.”

8

Nancy: “O Justin είναι απίθανος. Με βοήθησε πολύ.”

Justin: “Είναι αγχωτικό να φροντίζουμε ένα μωρό και σκεφτόμαστε πώς θα τα καταφέρουμε με δύο.”

Ashley: “Ήμουν πιο συγκινημένη για την γέννα της Nancy. Ήμουν ενθουσιασμένη και αγχωμένη για εκείνη.”

9

Nancy: “Ψάχναμε μια παρένθετη μητέρα, η οποία να μπορεί να θηλάσει το μωρό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βγάλω γάλα και για τις δύο, αλλά δεν είμαι σίγουρη και για το πώς θα νιώσει η Ashley θηλάζοντας ένα ξένο μωρό.”

Ashley: “Μου ζήτησαν να θηλάσω το μωρό. Δεν είναι μέρος της συμφωνίας, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για τους βοηθήσω.”

ΙΟΥΝΙΟΣ
Ένα μήνα μετά, η Nancy έχει συνέλθει και μπορεί να ταξιδέψει μαζί με τον Justin και την Lillian. Στις 7 Ιουνίου 2016, η Ashley γεννάει την Audrey Eleanor.

Ashley: “Δεν περίμενα να είμαι τόσο αγχωμένη. Σκεφτόμουν ότι το μωρό έπρεπε να βγει έξω ασφαλές. Ο τοκετός πήρε περισσότερο από ότι περιμέναμε.”

10

Nancy: “Κάποια στιγμή δάκρυσε και ένιωσα απαίσια, τεράστια ενοχή. Θέλαμε να είμαστε διακριτικοί και δεν είδαμε στην ουσία το μωρό την ώρα που έβγαινε.”

Justin: “Μόλις γεννήθηκε η Audrey την έβαλαν στην αγκαλιά της Ashley, γιατί δεν είχε κοπεί ο ομφάλιος λώρος, αλλά εκείνη δεν το περίμενε.”

11

Ashley: “Όταν βγήκε την ακούμπησαν στο στομάχι μου. Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα. Αλλά ταυτόχρονα ανησυχούσα αν την έβλεπαν οι γονείς της.”

Justin: “Πήραμε την Audrey από την στιγμή που κόπηκε ο ομφάλιος λώρος. Η Ashley την κράτησε μόνο για να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες, αλλά μου φαινόταν πολύ παράξενο.”

12

Nancy: “Δεν ένιωσα έτσι. Δέθηκα πιο γρήγορα με την Auδrey παρά με την Lilly, γιατί τότε δεν ήμουν καλά. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περίμενα.”

Josh: “Μόλις είδα την Audrey η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνουμε κι άλλο μωρό.”

Ashley: “Εγώ είπα “Με τίποτα”.”

Josh: “Όταν είδα την αντίδραση του Justin και της Nancy, κατάλαβα ακριβώς πώς αισθάνονταν.”

13

Οι Rohdes επέστρεψαν στο Chicago μετά από μία εβδομάδα με τις κόρες τους.

Nancy: “Είμαστε συγκινημένοι, ενθουσιασμένοι. Είναι δύσκολο όταν δεν κοιμούνται, αλλά νιώθω τόσο τυχερή που τις έχω.”

Justin: “Δεν το μετανιώνω καθόλου. Είναι υπέροχες. “

Nancy: “Τελικά η Ashley δεν μας έδωσε το γάλα της, γιατί ήταν δύσκολος ο τοκετός. Έχουμε λίγο από μένα και συμπληρώνουμε με γάλα σε σκόνη.”

Ashley: “Τους επισκέφτηκα μια μέρα και προσπαθούσα να μην βάλω τα κλάματα. Έγινα λίγο συναισθηματική μετά την γέννα. “

14

Nancy: “Κάποιοι δεν θέλουν να έχουν σχέση με την παρένθετη μητέρα μετά την γέννα, αλλά εμείς σίγουρα θέλουμε. Θα το πούμε ανοιχτά στις κόρες μας. Είναι έτσι κι αλλιώς ξεκάθαρο ότι κάτι παράξενο συνέβη.”

Ashley: “Θα μου άρεσε να μου στέλνει η Nancy ενημερώσεις για το τι κάνει το μωρό. Έχω ήδη αυτοπροσκληθεί στα πρώτα της γενέθλια.”

Nancy: “Αυτή η γυναίκα είναι σαν άγγελος. Είναι τόσο ξεχωριστή για εμάς.”

Ashley: “Δεν νομίζω να ξαναγίνω παρένθετη μητέρα, γιατί αυτό πήγε τόσο καλά που δεν θέλω να το συγκρίνω με άλλο. Θα το ξαναέκανα για εκείνους αν κάποτε θελήσουν αδερφάκι για τις κόρες τους. Ανυπομονώ να δω την οικογένεια τους να αναπτύσσεται.”

 

cosmopolitan.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika