Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η απίστευτη ανθρώπινη ιστορία.. δύο κορίτσια ανταλλάχθηκαν πριν από 20 χρόνια. Δείτε τι έγινε μετά …

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

234

Η απίστευτη ανθρώπινη ιστορία.. δύο κορίτσια ανταλλάχθηκαν πριν από 20 χρόνια. Δείτε τι έγινε μετά …

Αποζημιώθηκαν 20 χρόνια μετά με 2 εκ. ευρώ  … Δικαστήριο στην πόλη Γκρας της Γαλλίας επέβαλε σε μαιευτήριο την καταβολή αποζημίωσης ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ στις οικογένειες δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες μετά τη γέννησή τους και τη νοσηλεία τους στην ίδια θερμοκοιτίδα δόθηκαν από λάθος η μία στους βιολογικούς γονείς της άλλης περίπου 20 χρόνια πριν.

Οι δύο νεαρές γυναίκες θα λάβουν από 400.00 ευρώ η κάθε μία, ενώ το υπόλοιπο ποσό της αποζημίωσης θα μοιραστούν οι γονείς και τα αδέλφια τους.

Το λάθος ανακαλύφθηκε δέκα χρόνια μετά, όμως καμία από τις δύο οικογένειες δεν ήθελε να «ανταλλάξει» και πάλι το παιδί της.

Τα δύο βρέφη διαγνώστηκαν με ίκτερο λίγο μετά τη γέννησή τους τον Ιούλιο του 1994 και τοποθετήθηκαν στην ίδια θερμοκοιτίδα σε κλινική στις Κάννες.

Από λάθος νοσηλεύτρια παρέδωσε τα νεογέννητα, το ένα στην οικογένεια του άλλου.

md0.libe_.com__7.jpeg
Ο πατέρας του ενός κοριτσιού, της Μανόν Σερανό, προβληματιζόταν όσο το παιδί μεγάλωνε για το αν ήταν η βιολογική του κόρη εξαιτίας του σκουρόχρωμου δέρματός της. Τελικά σε ηλικία 10 ετών η Μανόν υποβλήθηκε σε εξέταση DNA η οποία αποκάλυψε ότι δεν ήταν βιολογικό παιδί ούτε του πατέρα ούτε της μητέρας της.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στη διεξαγωγή έρευνας, η οποία έφερε στο φως το μπέρδεμα στο μαιευτήριο αλλά και τους βιολογικούς γονείς των κοριτσιών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι παρότι τα κορίτσια γνώρισαν τους βιολογικούς τους γονείς όταν ήταν δέκα ετών, συνέχισαν να ζουν με τους γονείς που τα είχαν μεγαλώσει.

«Βρίσκεσαι ενώπιον μίας γυναίκας που είναι η βιολογική σου μητέρα, αλλά που είναι μία άγνωστη» δήλωσε η Μανόν Σερανό αναφερόμενη στην πρώτη της συνάντηση με την πραγματική της οικογένεια.

Οι γονείς πάντως είχαν εκφράσει εξαρχής την ανησυχία τους ότι ενδεχομένως να έφυγαν από την κλινική με το λάθος μωρό.

 

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ – Μια απίστευτη ανθρώπινη ιστορία.. δύο κορίτσια ανταλλάχθηκαν πριν από 20 χρόνια. Δείτε τι έγινε μετά …

 

ΠΗΓΗ: www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou