Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απέδρασε η Βίκη Σταμάτη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

viki-stamati

Απέδρασε η Βίκη Σταμάτη

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο φρουρούμενη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος, στις 5.45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ισίδωρος Πρώιος εκτίμησε ότι η απόδραση ήταν πιθανότατα υποβοηθούμενη καθώς η κ. Σταμάτη φρουρούνταν σε τρεις βάρδιες ενώ η μπαλκονόπορτα, από όπου εικάζεται ότι δραπέτευσε, διέθετε λουκέτο.

Χθες, το δικαστήριο είχε απορρίψει νέα αίτηση αποφυλάκισης της Βίκης Σταμάτη. Μετά τη νέα απορριπτική απόφαση, όπως δήλωσαν επίσης στο Mega, οι συνηγοροί της Αλέξης Κούγιας και Φραγκίσκος Ραγκούσης, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε δηλώσει συντετριμμένη ενώ είχε εκφράσει τον διακαή πόθο να δει το παιδί της.

ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou