Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαγόρεψαν την είσοδο στον Κινηματογράφο σε 3χρονο K0ρίτσι με Καρκίνο. Ο Λόγος; Θα σας Εξοργίσει!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ένα 3χρονο κορίτσι που διαγνώστηκε με καρκίνο πληγώθηκε πάρα πολύ όταν της είπαν πως δεν μπορούσε να μπει στο κινηματογράφο επειδή είχε μαζί της μία τσάντα με φάρμακα που τα χρειαζόταν και αυτό ήταν ενάντια στην πολιτική τους.

Η  Addison Wilson-Mitchell από το Batemans Bay ήταν στην απομόνωση για 43 μέρες μετά από την μεταμόσχευση μυελού των οστών που της είχε γίνει. Τελικά, την Παρασκευή της επετράπη να βγει από το σπίτι της και εκείνη θέλησε να δει την ταινία Ice Age.

3

4

Όταν πήγαν όμως να μπουν στην αίθουσα, της είπαν πως δεν μπορούσε να πάρει και την τσάντα της μαζί. Ο πατέρας της προσπάθησε να τους εξηγήσει πως είχε φάρμακα μέσα που χρειαζόταν, μία αλλαξιά και σακούλες σε περίπτωση που της ερχόταν να κάνει εμετό.

Όταν το προσωπικό αρνήθηκε να κάνει μια εξαίρεση για το κορίτσι, ο πατέρας της ζήτησε να μιλήσει με τον προϊστάμενο που τους είπε πως δεν επιτρεπόντουσαν τσάντες μέσα στις αίθουσες. Εκείνος, του εξήγησε πως η κόρη του είχε καρκίνο και προσφέρθηκε να του δείξει τι περιείχε η τσάντα, αλλά αυτός απάντησε πως δεν μπορούσε να κάνει εξαιρέσεις για κανέναν.

5

6

Τους είπαν πως άμα ήθελαν θα μπορούσαν να πάρουν όσα περιείχε η τσάντα στα χέρια τους. Η μικρή όταν κατάλαβε πως τελικά δεν θα μπορούσε να δει την ταινία άρχισε να κλαίει.

Η θεραπεία της είναι πολύ αυστηρή και ο χρόνος που δικαιούται έξω από το νοσοκομείο είναι πολύ λίγος. Εάν όλα πάνε καλά, θα περάσει τις επόμενες 3 εβδομάδες κάνοντας ακτινοθεραπεία και τους επόμενους 6 μήνες κάνοντας ανοσοθεραπεία.

7

8

Έτσι ανυπομονούσε πολύ για τη στιγμή που θα περνούσε με τα αδέρφια της έξω από το νοσοκομείο. Η θεία της εκνευρίστηκε πολύ με αυτό που έγινε στην ανιψιά της και αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία της να κλαίει λόγω του περιστατικού.

9

10

Η πολιτική αυτή έχει εφαρμοστεί για την ασφάλεια όλων και υποστήριξαν δεν μπορούσαν να το ρισκάρουν. Τώρα εξετάζουν την περίπτωση να κάνουν εξαιρέσεις, ελέγχοντας εξονυχιστικά τις τσάντες όσων επιμένουν να τις πάρουν μαζί.

11

12

13

Η οικογένεια όμως είπε πως δεν θα ξαναπάει στον κινηματογράφο αυτό και λένε πως είναι απογοητευμένοι που η κόρη τους πέρασε τις λίγες στιγμές ελευθερίας που είχε κλαίγοντας.

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika