Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της- Θρίλερ με τη δολοφονία στη Λαμία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκαρισμένη είναι όλη η Λαμία από το χαμό της γνωστής Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που σήμερα το πρωί βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, από τον αδελφό της Κώστα. Σύμφωνα με το LamiaReport, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος φαίνεται πως δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ’ έξω…

Τι λέει ο αδερφός του θύματος

Όπως είπε ο αδερφός του θύματος στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τελευταία φορά μίλησε με την αδερφή του χθες το βράδυ στις 23:00. Ο ίδιος, επιβεβαιώνει ότι η μητέρα του άκουσε φωνές κάποια στιγμή αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.  Επιβεβαιώνει επίσης, ότι το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης. Ακούστε τον:

Ποιος σκότωσε τη χαμογελαστή Θώμη;

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλώς τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Μιχάλης Πάππος αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Νικήτας Θεολογίτης.

 

ΔΕΙΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία: Σοκ δολοφόνησαν 45χρονη παιδοψυχίατρο – Γνώριζε το φονιά;

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou