Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανείπωτος θρήνος στο Ρέθυμνο. Η καρδιά του 16χρονου Βαλεντίνου τον πρόδωσε!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Ανείπωτος είναι ο θρήνος της οικογένειας ενός παιδιού μόλις 16 ετών που έσβησε  το απόγευμα της Τρίτης  ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στην παραλία Πλατανιά Ρεθύμνου, με την παρέα του. Ο Βαλεντίνος ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στα Περιβόλια, ιδιαίτερα συμπαθής στους συμμαθητές του και τους εκπαιδευτικούς, αφού πάντα ήταν καλόκαρδος και χαμογελαστός, γεμίζοντας χαρά τη μαθητική κοινότητα, που τώρα, βυθίστηκε στο πένθος.

Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που τη χτύπησε. Ήταν γνωστό ότι ο 16χρονος είχε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, όμως δε θα μπορούσαν και να φανταστούν ότι την Τρίτη στην παραλία και δίπλα στη θάλασσα που υπεραγαπούσε η καρδιά του Βαλεντίνου θα τον πρόδιδε.

Ξάπλωσε να  ξεκουραστεί για λίγο…

Είχε πει στους φίλους του ο άτυχος 16χρονος, ότι θα ξεκουραστεί για λίγο στην ξαπλώστρα, όμως τελικά, έφυγε έτσι ήσυχα από τη ζωή και ενώ νόμιζαν οι φίλοι του ότι κοιμάται..

Αμέσως κλήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, αλλά και ο πατέρας του Βαλεντίνου. Όταν όμως έφτασαν στην παραλία, ο 16χρονος ήταν ήδη νεκρός και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.

Συγκλονισμένη είναι η σχολική κοινότητα ενώ τη μεταφορά της εξεταστικής διαδικασίας της ημέρας για την Α΄ Λυκείου αποφάσισε ο σύλλογος του σχολείου.

Το αντίο των συμμαθητών του

Η σχολική κοινότητα του 1ουΕΠΑ.Λ. Ρεθύμνου σε μια συγκινητική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το σχολείο μας, στις 17/05/2016 έγινε πιο φτωχό γιατί ένα από τα παιδιά του δεν μπορεί πια να είναι μαζί μας…

Ο Βαλεντίνος Χεμπάι πέθανε ξαφνικά αφήνοντας ορφανούς τους γονείς του, τον αδελφό του και όλους όσοι τον αγάπησαν στη σύντομη ζωή του.

Ο Βαλεντίνος φοιτούσε στην Α’ τάξη του σχολείου μας και είχε πολλούς φίλους οι οποίοι καταρρακωμένοι αναρωτιούνται «γιατί» μη μπορώντας να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν  ο φίλος τους με τον οποίο όλη τη χρονιά έκαναν παρέα αλλά και το πρωί της Τρίτης πέρασαν ευχάριστες ώρες μαζί, δεν είναι πια κοντά τους…

Ο Βαλεντίνος «έφυγε» χαρούμενος σε μια γελαστή και ευχάριστη παρέα αλλά οι καρδιές όλων μας γέμισαν με θλίψη και πόνο , συναισθήματα που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Ο σύλλογος του σχολείου μας αποφάσισε τη μεταφορά της εξεταστικής διαδικασίας της ημέρας για την Α΄ Λυκείου, σεβόμενος τη μνήμη του και τη ψυχική οδύνη των συμμαθητών του,  καθώς και τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού αντί στεφάνου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θρήνος μαθητής πέθανε στην ξαπλώστρα … Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν!!!

 

neakriti,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika