Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ανεβαίνει ο Μουχθής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Mouxthis-600x400

Ανεβαίνει ο Μουχθής

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Γιώργος Μουχθής στο διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ της Σλοβακίας με μία νίκη και δυο ήττες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μεγάλο πρώτο παιχνίδι κερδίζοντας τον Ιταλό Ραϊμόντο Αλέσι, Νο13 στον κόσμο και δεύτερο φαβορί στον όμιλο όπου συμμετείχε. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιταλός είχε κερδίσει το Γιώργο στην Σλοβενία με 3-0 και είχε κατάκτησει δύο μετάλλια σε ατομικό και ομαδικό.
Η απειρία του Μουχθή σε μεγάλους αγώνες έκανε και πάλι την εμφάνιση της, στο δεύτερο αγώνα απέναντι στον Σλοβάκο Γκάμπριέλ Τσέμι από τον οποίο ηττήθηκε 0-3 σετ που σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει την πρόκριση στους «16» στη διαφορά των σετ.
Ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, Πολυχρόνης Πολίτσης δήλωσε από τη Σλοβακία ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του Μουχθή. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την συνολική του παρουσία και στα δυο τουρνουά. Υπομονή χρειάζεται και σε κάθε τουρνουά θα είμαστε καλύτεροι. Ο σκοπός της συμμετοχής ήταν να ανέβουμε κατηγορίες και μετά την συμμέτοχη μας εδώ ο Γιώργος θα είναι ακόμα πιο ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη μετά και από την χθεσινή του νίκη».

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea