Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανατροπή στο θάνατο του 10χρονου σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο 10χρονος στο Μενίδι που πέθανε λιποθύμησε χθες μέσα στο σχολείο την ώρα της σχολικής γιορτής είχε χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς. Ολα συνέβησαν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όταν το άτυχο παιδί, λιποθύμησε μόλις βγήκε στην σκηνή για την σολική γιορτή και έπεσε κάτω.

Αμέσως το μικρό αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να το επαναφέρουν. Δυστυχώς μετά από λίγες ώρες ο 10χρονος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια αλλά και την μαθητική κοινότητα που παρακολουθούσε συντετριμμένη την σκηνή. Τελικά όμως έγινε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο κεφάλι, ενδεχομένως από αδέσποτη σφαίρα.

Το παιδί στεκόταν κάτω από την μπασκέτα στο προαύλιο, όταν λιποθύμησε. Πέφτοντας, χτύπησε το κεφάλι του, με όσους βρίσκονταν εκεί να λένε πως «αιμορραγούσε πολύ». Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως το αίμα προήλθε από το χτύπημα στο έδαφος αλλά τελικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια, αλλά και όσοι βρίσκονταν στην σχολική γιορτή που βάφτηκε μαύρη, ενώ συντετριμμένοι είναι και ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Κώστας Καρυδάκης που βρίσκονταν το βράδυ στο Νοσοκομείο «Ήταν μαθητής της πέμπτης τάξης του δημοτικού σχολείου των Αχαρνών και τώρα….Άγγελος. Ο Θεός που τον έχει δίπλα του ας δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς του» έγραψε ο Κώστας Καρυδάκης.

Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

Λιποθύμησε και χτύπησε το κεφάλι του κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής – Διασωληνώθηκε αλλά δεν κατόρθωσε να επιβιώσει

Τραγωδία την Πέμπτη το απόγευμα σε δημοτικό σχολείο της Αττικής, όπου ένα αγοράκι δέκα ετών έχασε τη ζωή του.
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε, όμως δεν κατόρθωσε να επιβιώσει.

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika