Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου Λόρις: Η μάνα του το στραγγάλισε με καλώδιο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Bambino-scomparso

Ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου Λόρις: Η μάνα του το στραγγάλισε με καλώδιο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 8χρονου Αντρέα Λόρις Στιβάλ ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου σε χαντάκι στην περιοχή της Σάντα Κρότσε Καμερίνα, έξω από τη Ραγκούζα της Σικελίας.

Η 25χρονη μητέρα του είχε υποστηρίξει ότι τον πήγε στο σχολείο του στην κωμόπολη Σάντα Κρότσε Καμερίνα αλλά διαπίστωσε την εξαφάνισή του όταν πήγε να τον πάρει νωρίς το μεσημέρι.

Το βράδυ της Δευτέρας, η εισαγγελία διέταξε την προσωρινή κράτηση της μητέρας, Βερόνικα Παναρέλλο, μετά την νέα ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε για έξι ώρες. Η εισαγγελία φέρεται να θεωρεί στην παρούσα φάση ότι η μητέρα έδρασε μόνη της και στραγγάλισε το παιδί με καλώδιο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι εισαγγελείς θεωρούν ότι υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις» που ενισχύουν τις πιθανότητες ενοχής της 25χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, πρόκειται αρχικά για το γεγονός ότι στις 29 Νοεμβρίου δεν τον είχε συνοδεύσει στο σχολείο, όπως είχε δηλώσει αρχικά: Κάμερες κυκλωμάτων ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες που δείχνουν τον Λόρις να βγαίνει από το αυτοκίνητο της Παναρέλλο, μπροστά από το σπίτι και να επιστρέφει μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στις οκτώ το πρωί.

 

325

Παράλληλα, κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, δείχνουν το αυτοκίνητο της νεαρής μητέρας, την ημέρα της δολοφονίας, παρκαρισμένο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Λόρις, κοντά σε έναν παλιό πέτρινο μύλο.

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες η Βερόνικα Παναρέλλο παρέδωσε στις δασκάλες του σχολείου ηλεκτρικά καλώδια ίδια με εκείνα με τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελείς, χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αντρέα.

«Αν όντως δολοφόνησε η Βερόνικα το παιδί μας, καταρρέει το σύμπαν μου», δήλωσε μετά την τελευταία εξέλιξη ο σύζυγός της.

 

011214143448_8872.jpg

Resizer (1).jpg

veronica-panarello-e-loris-stival-400x297.jpg

 

www.star.gr /news.in.gr //πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea