Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:Δείτε τι έκανε στο 6 μηνών κοριτσάκι της επειδή ΝΟΜΙΖΕ πως έπασχε από νανισμό!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ:Δείτε τι έκανε στο 6 μηνών κοριτσάκι της επειδή ΝΟΜΙΖΕ πως έπασχε από νανισμό!

 

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί η αποτρόπαια πράξη μιας μητέρας από την Αυστραλία!

Σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της επειδή νόμιζε ότι… έπασχε από νανισμό! Ο λόγος ήταν η εμμονή της με την τελειότητα! Το έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια στην μπανιέρα.

Η 39χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για φόνο, πίστευε ότι το 6μηνών παιδί της, είχε γενετικό ελάττωμα, παρά την αντίθετη άποψη των γιατρών αλλά και των τεστ που έδειξαν ότι το παιδί ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Οι διασώστες βρήκαν το παιδί να επιπλέει μπρούμυτα στην μπανιερά του σπιτιού, Δυτικά του Σύδνεϋ, στις 18 Νοεμβρίου. Η αιτία του θανάτου ήταν πνιγμός.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικαστής Geoffrey Bellew, βρήκε την μητέρα ένοχη για φόνο και περιέγραψε την 39χρονη ως άτομο που έχει εμμονή με την τελειότητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, η γυναίκα είχε εκμυστηρευτεί στο φιλικό της κύκλο, ότι δεν ήθελε να καταστραφεί ο τέλειος γάμος της και η τέλεια ζωή της εξαιτίας του μωρού.

Το φρικτό της υπόθεσης είναι ότι σε δυο ημέρες πριν από το φόνο είπε σε φίλο της ότι θέλει να ξεφορτωθεί το μωρό είτε πηδώντας μαζί του από το γκρεμό είτε πετάγοντας το στα σκουπίδια.

Με βάση τις παραπάνω μαρτυρίες, ο δικαστής δεν δέχτηκε την κατάθεση της μητέρας που ισχυριζόταν ότι ο πνιγμός του παιδιού ήταν ένα τραγικό δυστύχημα.

 

 www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika