Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Αναδρομικά θα δοθεί φέτος το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

epidoma-petrelaiou-thermansis

Αναδρομικά θα δοθεί φέτος το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

«Η απόφαση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα βγει άμεσα και θα έχουμε πιο δίκαιη κατανομή, ανάλογα με την περιοχή» Αυτό έκανε σήμερα γνωστό ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης

Ο κ. Αλεξιάδης έκανε επίσης γνωστό για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, ότι θα έχει αναδρομική ισχύ για τις αγορές που έγιναν από την αρχή της διάθεσής τους. Ο κόσμος να αγοράζει κανονικά πετρέλαιο»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση, που αναμένεται να εκδοθεί απο το Υπουργείο Οικονομικών εντός των επόμενων ημερών σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει ως εισοδηματικό όριο τις 12.000 ευρώ για τον άγαμο με περιουσία μέχρι 100.000 ευρώ (από 30.000 που ήταν πέρυσι) και 20.000 ευρώ για έγγαμο με περιουσία μέχρι 150.000 χιλιάδες ευρώ (από 40.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα που ήταν πέρυσι), με προσαύξηση 2.000 -3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Στο υπουργείο εκτιμούν ότι από το 1,1 εκατομμύριο φορολογούμενους που υπέβαλαν πέρυσι αίτηση για την πληρωμή του επιδόματος, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια θα περιορίσουν τον αριθμό των αιτήσεων κοντά στις 700.000.

dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

«Τρέχει» το επίδομα με 600 ευρώ στο χέρι: Προλαβαίνεις την αίτηση, έχει μόνο 2 προϋποθέσεις – Ποιοι το παίρνουν

Efi Nika