Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αληθινή αγάπη: Δύο ηλικιωμένοι «προγραμμάτισαν» την ευθανασία τους για να πεθάνουν μαζί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2d2344

Αληθινή αγάπη: Δύο ηλικιωμένοι «προγραμμάτισαν» την ευθανασία τους για να πεθάνουν μαζί

Θα πεθάνουν το Φεβρουάριο χωρίς να είναι κάποιος από τους 2 σοβαρά άρρωστος

H παρακάτω ιστορία, μπορεί να σας φανεί ψεύτικη ή σενάριο κάποιας ταινίας αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα, παρόλο που είναι από τα πιο σοκαριστικά και ωμά πράγματα που ακούσαμε εδώ και αρκετά χρόνια.

Ένας ζεύγος ηλικιωμένων από τις Βρυξέλλες λοιπόν, οι Francis, 89, και Anne, 86, αποφάσισαν να κάνουν κάτι, που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ακούμε κάθε μέρα. Aφού είναι ήδη μεγάλης ηλικίας, και αφού αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα υγείας, όχι θανατηφόρα βέβαια, η Anne έχει μερική τύφλωση ενώ είναι σχεδόν κωφή, ενώ ο Francis παίρνει κάθε μέρα μορφίνη λόγω καρκίνου στον προστάτη, αποφάσισαν τον ερχόμενο Φεβρουάριο να κανονίσουν την… ευθανασία τους!

Οι 2 ηλικιωμένοι λοιπόν, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε… ευθανασία ζευγαριών ή εκούσια αυτοκτονία αν προτιμάτε, ενώ έχουν και την πλήρη στήριξη των τριών παιδιών τους. Ο βασικός λόγος είναι ότι πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν ούτε να παλέψουν την μοναξιά που θα αισθάνονται όταν ο ένας από τους δύο πεθάνει. Μάλιστα βγαίνουν πάντα μαζί για ψώνια μιας και φοβούνται ότι κάτι θα συμβεί και δε θα γυρίσουν ποτέ στο σπίτι! Το θέμα της μοναξιάς βέβαια, δεν είναι η μόνη αφορμή για την… ιδιαίτερη αυτή απόφαση, μιας και κανένα από τα παιδιά τους δεν μπορεί να τους φροντίσει, ούτε έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν κάποια γυναίκα στο σπίτι.

Ο τρόπος με τον οποίο θα… πεθάνουν, είναι με χάπια αφού θα έχουν τοποθετήσει από μία σακούλα στα κεφάλια τους. Συγνώμη αλλά όσο κι αν κάποιοι το βλέπουν λυτρωτικό, εξακολουθεί να μας φαίνεται κάπως σκληρό. Εσείς τι λέτε;

Πηγή: www.queen.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροί και οι δύο, την ίδια ώρα, σε άλλο μέρος: Η μοίρα χτύπησε αλύπητα δύο οικογένειες – Στα μαύρα τα Χανιά – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τύχη βουνό: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ κι όταν το πήγε για φτιάξιμο έπαθε σοκ με την αξία του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika