Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αλεξία Αλεξιάδου: Οι τελευταίες δυο μαρτυρικές ώρες πριν το θάνατό της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

alexia_alexiadou

Αλεξία Αλεξιάδου: Οι τελευταίες δυο μαρτυρικές ώρες πριν το θάνατό της

Με πόνο ψυχής μίλησε ο Βαγγέλης Κιτσάκης για το θάνατό της…Για τις δυο τελευταίες μαρτυρικές ώρες που οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την σώσουν μίλησε ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου, Βαγγέλης Κιτσάκης.

Ο σύζυγός της Βαγγέλης με πόνο ψυχής μίλησε για το χαμό της, θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς που στις 28 Οκτώβρη έδωσαν σκληρή μάχη για να σώσουν την γυναίκα του.

Μέσα από τη σελίδα της Αλεξίας στο Facebook έγραψε:

[quote]“Λυπάμαι που δεν κατάφερα νωρίτερα, αλλά θέλω από το βήμα αυτό να εκπληρώσω μια ιερή υποχρέωση. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω το πλήρωμα του ΕΚΑΒ καθώς και όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ (επείγοντα περιστατικά) που είχαν βάρδια την 28/10 για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για δυο μαρτυρικές ώρες για όλους μας. Αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που έχασε τη μάχη για τον άνθρωπό του, αλλά είδα ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν γνωρίζω δυστυχώς τα ονόματά τους, αλλά τους ευχαριστώ από καρδιάς και δεν θέλω να ακούσω ξανά τα απαράδεκτα σχόλια που τους απαξιώνουν. Να ξέρετε ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι και στην ανάγκη είναι εκεί για εσάς. Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου σε όλους τους καλές γιορτές… Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει…

Βαγγέλης Κιτσάκης”[/quote]

 

ΠΗΓΗ:www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προσοχή: Φορτίζεις το κινητό σου στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει χειρότερο λάθος, σοβαρός κίνδυνος

Efi Nika

Μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε την φίλη της κρεμασμένη: Νεκρή 22χρονη στα Χανιά, αυτοκτόνησε στο σπίτι της

Efi Nika