Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η ακρωτηριασμένη τραγουδίστρια που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για την αναπηρία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ακρωτηριασμένη τραγουδίστρια που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για την αναπηρία.

Πάντα το διαφορετικό τραβάει τα βλέμματα. Εξαιτίας της ίδιας του της μοναδικότητας. Στην περίπτωση της Viktoria Modesta, αυτό που θα έκανε άλλους ανθρώπους να νιώθουν μειονεκτικά, είναι το δυνατό της σημείο.

 Η Viktoria είναι μια πανέμορφη 27χρονη τραγουδίστρια της pop. Πέρα από το στιλ, τα μαλλιά, το πρόσωπο, τη φωνή και την κίνησή της, υπάρχει κάτι ακόμα που την κάνει να ξεχωρίζει.

Το πόδι της καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της γέννας, και αφού έκανε 15 εγχειρήσεις δεν κατάφερε να το σώσει. Στα 20 της, έβαλε ένα προσθετικό μέλος.

Σήμερα; Είναι ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί στη μουσική βιομηχανία και χρησιμοποιεί την “ειδική της ικανότητα” 100% υπέρ της. Όπως γράφει και στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί (φρόντισε να το δεις όλο), “Ξέχνα όσα ήξερες για την αναπηρία, κάποιοι από μας γεννηθήκαμε διαφορετικοί. Κάποιοι γεννηθήκαμε για να παίρνουμε ρίσκα.”

“Δεν ένιωθα ποτέ άνετα να με σκέφτομαι σαν ανάπηρη και αυτό με ενέπνευσε ώστε να προκαλέσω στην πράξη μερικές παλιομοδίτικες απόψεις.”

Δεν υπάρχουν λόγια, ΠΡΕΠΕΙ να δεις το video clip της. Η Viktoria σίγουρα είναι το next big thing.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea