Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άγριο Ξέσπασμα Μητέρας: Κορόιδευαν τον Γιο της επειδή έχει σοβαρές Αναπηρίες. Δείτε ΤΙ είπε και συγκλόνισε τον Πλανήτη!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Άγριο Ξέσπασμα Μητέρας: Κορόιδευαν τον Γιο της επειδή έχει σοβαρές Αναπηρίες. Δείτε ΤΙ είπε και συγκλόνισε τον Πλανήτη.

Τα άκαρδα τρολ του διαδικτύου κοροϊδεύουν ένα 3χρονο αγόρι με ανίατη ασθένεια το οποίο γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες. Η Jenny Smith, από την Αlabama, έφτιαξε μια ξεχωριστή σελίδα στο Facebook προς τιμή του γιου της, Grayson Kole.

Ο Grayson πάσχει από αρκετές ασθένειες, όπως επιληψία, άπνοια και προεξοχές του εγκεφαλικού ιστού στο κρανίο.

3

Επίσης, πάσχει από υδροκεφαλία, δυσμορφία Chiari και κρανιοσυνοστέωση (δυσπλασία του κρανίου). Αλλά αψήφησε τις προβλέψεις των γιατρών επιβιώνοντας τις πρώτες εβδομάδες και πλέον η Smith και ο άντρας της, Kendyl, ενημερώνουν την σελίδα του στο Facebook σχετικά με την πρόοδο του.

Ωστόσο, τοn περασμένο μήνα η Smith παρατήρησε ένα φρικτό meme με την φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο. Πιστεύεται ότι κυκλοφορεί από τον Μάιο, αλλά το ζευγάρι το ανακάλυψε μόλις τον περασμένο μήνα. Το meme δείχνει μια φωτογραφία του Grayson να κρατάει μια κολοκύθα από το Halloween και η λεζάντα γράφει: “Η έκφραση σου όταν οι γονείς σου είναι στην πραγματικότητα ξαδέρφια.”

4

Η Smith εξέφρασε τον θυμό της αφού είδε τα meme και λέει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κόσμος μπορεί να χρησιμοποιεί ένα παιδί για να κάνει πλάκα.

Είπε στο WREG: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος εκεί έξω θα χρησιμοποιούσε ένα παιδί, και ειδικά ένα παιδί που έχει ανίατες αναπηρίες. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι αστείο, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω το χιούμορ του να πληγώνεις κάποιον απλά για να γελάσεις. Ειλικρινά, ντρέπομαι τόσο που οι άνθρωποι το βρίσκουν διασκεδαστικό. Είναι αηδιαστικό.”

Στην σελίδα τους στο Facebook, οι γονείς του Grayson γράφουν ότι ανακάλυψαν για τις ασθένειες του γιου τους όταν γεννήθηκε το 2013. Μόλις λίγες ώρες μετά την γέννηση του, τον πήγαν σε νοσοκομείο παίδων στην Ατλάντα και η μητέρα και ο πατέρας του ενημερώθηκαν να περιμένουν το χειρότερο.

Ωστόσο, ο Grayson κατάφερε να αψηφήσει τις προσδοκίες των γιατρών και μέχρι στιγμής έχει κάνει 24 επεμβάσεις, ανάμεσα τους την τοποθέτηση ναρθήκων για να στέκεται και να διατηρεί την ποιότητα ζωής του. Όταν εμφανίστηκε το meme στο διαδίκτυο, οι γονείς του Grayson αρχικά σκέφτηκαν να κλείσουν την σελίδα.

5

6

Αλλά αποφάσισαν να αντισταθούν και να κρατήσουν την σελίδα ανοιχτή. Δημοσίευσαν επίσης ένα μήνυμα προς τα φρικτά τρολ. “Ευχαριστούμε όσους επέλεξαν να πάρουν την φωτογραφία του γιου μας και να κάνουν φρικτά σχόλια για εκείνον σε διάφορες, φρικτές σελίδες.

Ο Grayson έχει το δικό του αστέρι που λάμπει τόσο φωτεινά και απλά μας φτιάξατε τη μέρα που του δώσατε αυτή την ευλογημένη ευκαιρία να μοιραστείτε με περισσότερους ανθρώπους την ξεχωριστή ζωή του και βοηθήσατε να ενημερωθεί ο κόσμος για εκείνον και άλλα παιδιά με ειδικές ανάγκες! Γι’αυτό, η φρικτή πράξη σας έγινε ο τρόπος του Θεού να μας δείξει ακόμα μια φορά τo μεγαλείο του! Όπως λέει ο Grayson “Booyah”.”

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει μα σελίδα στο Youcaring για να συγκεντρώσει χρήματα για τις μελλοντικές επεμβάσεις του Grayson.

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika