Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το αγοράκι που μετατρέπεται σε “Ανθρώπινο Δέντρο” Αυτή είναι η Σπάνια Πάθησή του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το αγοράκι που μετατρέπεται σε «ανθρώπινο δέντρο»

Ο μικρός Ripon Sarker είναι ένα αγοράκι που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, η οποία κάνει τα χέρια και τα πόδια του να μοιάζουν σαν να μετατρέπονται σε δέντρα.

Ripon-Sarker-2

Ο 7χρονος πάσχει από τη λεγόμενη επιδερμική δυσπλασία με αποτέλεσμα να έχει αυτή την εικόνα το δέρμα του. Το αγοράκι από το Μπαγκλαντές έγινε αυτό το μήνα δεκτό σε νοσοκομείο για πρώτη φορά επειδή η οικογένειά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη θεραπεία το προηγούμενο διάστημα.

Ripon-Sarker-1

«Οι γιατροί λένε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη δοκιμές σε αυτόν, αλλά θα εξετάσουν το θέμα πριν από τη θεραπεία» ανέφερε ο πατέρας του όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ripon-Sarker-3

Ο Ripon ταλαιπωρείται πολύ από αυτή την κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει ή να φάει μόνος του λόγω των χαρακτηριστικών του που μοιάζουν με δέντρο όπως λένε οι γιατροί.

Ελπίζουν ωστόσο και είναι αισιόδοξοι ότι μελλοντικά θα μπορεί να κινεί χέρια και πόδια κανονικά και θα έχει μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Ripon-Sarker-4

Τα συμπτώματα του 7χρονου είναι παρόμοια με αυτά του 26χρονου Abul Bajander, ο οποίος ονομάστηκε «άνθρωπος δέντρο» και ήταν στην ίδια κατάσταση με το παιδί.

Οι γιατροί πάντως είναι αισιόδοξοι για την πορεία του μικρού νεαρού ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να εφαρμόσουν μια κατάλληλη θεραπεία.

Ripon-Sarker-5

Όπως ανέφεραν η κατάσταση του 26χρονου ήταν πιο δύσκολη από αυτή του 7χρονου. Θεωρούν μάλιστα ότι μπορεί να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα με μερικές επεμβάσεις στο μέλλον.

Αυτό βέβαια που αποτελεί μεγάλο εμπόδιο είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, που είναι πολύ άσχημη και δεν επιτρέπει δαπάνες.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika