Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό το 14χρονο αγόρι το παρενοχλούν για την εμφάνιση του. Δείτε την απάντηση του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

syndromo

Αυτό το 14χρονο αγόρι το παρενοχλούν για την εμφάνιση του. Δείτε την απάντηση του

Για πολλούς λόγους ο Ώστιν Νιέχους μοιάζει με ένα τυπικό 14χρονο αγόρι, όπως όλα τα άλλα αγόρια της ηλικίας του. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το στίβο και τα βιβλία. Μπορεί να κάνει όλα όσα κάνουν οι φίλοι του, παραμένει όμως ξεχωριστός για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Ο Ώστιν έχει σύνδρομο Goldenhar, μια σπάνια γενετική πάθηση που χαρακτηρίζεται από ατελή διάπλαση της μιας πλευράς (συνήθως) του προσώπου. Συνήθως επηρεάζει τα μάτια, τα αυτιά και τους σπονδύλους.

Λόγω των επιπλοκών της πάθησης του ο Ωστιν γεννήθηκε κωφός και χωρίς αυτί. Αμέσως μετά τη γέννηση του οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι δεν θα ζήσει για να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Αλλά ο Ώστιν νίκησε τις πιθανότητες.

Μέχρι την ηλικία των 14, είχε ήδη υποβληθεί σε 52 διορθωτικές επεμβάσεις. Ο ίδιος σήμερα περιμένει την 53η επέμβαση του για να διορθώσει την σχισμή στον ουρανίσκο του, μια χειρουργική διαδικασία όμως η οποία δεν καλύπτεται από την ασφάλιση του.

Η ανύπαντρη μητέρα του, η οποία έχει άλλα δυο παιδιά, αντιμετωπίζει ήδη οικονομικά προβλήματα και της είναι τρομερά δύσκολο να συγκεντρώσει το ποσό των 4.000 δολαρίων για την επερχόμενη επέμβαση του τον Ιούνιο.

Αυτό το 14χρονο αγόρι το παρενοχλούν για την εμφάνιση του. Δείτε την απάντηση του

Ο Ώστιν θέλοντας να την βοηθήσει αλλά και ταυτόχρονα να απαντήσει στους συμμαθητές του που δεν έχουν σταματήσει να τον παρενοχλούν και να τον εκφοβίζουν για την εμφάνιση του, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο.

Αν και ο Ώστιν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο νοσοκομείο, κατάφερε παράλληλα να βρει το χρόνο να παρακολουθεί τακτικά τα μαθήματα του σχολείου του.

Δυστυχώς όμως ούτε εκεί το μαρτύριο του σταματούσε. Κάθε φορά που περνούσε την πόρτα της τάξης του είχε να αντιμετωπίσει τα πειράγματα και τα ειρωνικά σχόλια των συμμαθητών του για την εμφάνιση του. Ποτέ όμως δεν έχασε το πνεύμα του.

Ο Ώστιν μας υπενθυμίζει ότι «κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για την εξωτερική του εμφάνιση» και ότι «ο Θεός μας έκανε ακριβώς όπως θα έπρεπε να είμαστε.»

Περιγράφει τον εαυτό του στο βίντεο ως ένα έξυπνο, γενναίο νεαρό αγόρι. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

 

ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika