Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό το σπίτι νοικιάζεται 1.600 λίρες το μήνα αλλά έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

989

Αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο νότιο Λονδίνο νοικιάζεται έναντι 1.600 λιρών, αλλά για πολλούς δεν είναι το ιδανικό καθώς έχει μια ιδιαιτερότητα.

Αυτό το ακίνητο στο Brixton μπορεί να είναι το τέλειο για τους ενοικιαστές που αναζητούν κάποια προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, αλλά σίγουρα όχι για εκείνους που αναζητούν λίγο φρέσκο αέρα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του στην ιστοσελίδα ακινήτων, το διαμέρισμα μπορεί να υπερηφανεύεται για την κομψότητά του, μια φωτεινή κουζίνα και έναν ενιαίο χώρο υποδοχής. Το διαμέρισμα επίσης διαθέτει ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όμως… δεν έχει καθόλου παράθυρα σε κανέναν χώρο του σπιτιού! Όλοι οι χώροι φωτίζονται με τεχνητό φως ή μικρούς φεγγίτες και φυσικά δεν υπάρχει μπαλκόνι για όποιον θέλει να βγει λίγο στον ήλιο ή να πάρει καθαρό αέρα.

Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε αγορά με καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, ενώ στο ίδιο κτίριο υπάρχουν ακόμη 8 διαμερίσματα τα οποία περιγράφονται ως πολυτελή. Η τιμή των διαμερισμάτων προς πώληση είναι διπλάσια από το μέσο όρο της τιμής ενός σπιτιού στη Βρετανία.

Βρίσκονται όλα στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο του συγκροτήματος και πρόκειται για δύο διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και έξι διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων. Μερικά από τα διαμερίσματα διαθέτουν παράθυρα, ενώ άλλα έχουν μόνο τους εσωτερικούς τοίχους και κάποια τζάμια στις οροφές. Πρόκειται για κάποιους άξονες που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να μπει στο χώρο, αλλά δεν ανοίγουν για να μπει καθαρός αέρας.

«Φυσικά, πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι αυτό είναι ασήμαντο, αλλά χιλιάδες άτομα με προβλήματα όρασης, σίγουρα θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν», δηλώνει ένας μεσίτης. Για όσους ο καθαρός αέρας και το φως δεν είναι απαραίτητα, τότε μπορούν να σκεφτούν την ενοικίαση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, αλλιώς σίγουρα πρέπει να εξετάσουν αυτή την ιδιαιτερότητα.spiti2

spiti1

spiti4

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou