Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό το κοριτσάκι πάσχει από σπάνια ασθένεια.. Μια αγκαλιά μπορεί να το σκοτώσει!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2345

Αυτό το κοριτσάκι πάσχει από σπάνια ασθένεια.. Μια αγκαλιά μπορεί να το σκοτώσει!

Συγκλονιστική ιστορία….συγκλονίζει η δύο μηνών Κίρα Κίνκλ, η οποία πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που κάνει τις αγκαλίες επικίνδυνες για την υγεία της! Η Κίρα από την Καλιφόρνια πάσχει από δυστροφική πομφολυγώδη επιδερμόλυση η οποία προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα κα το κάνει να «ανοίγει» με την παραμικρή τριβή.

Οι γονείς της μικρής αυτή τη βδομάδα θα επισκεφτούν τους ειδικούς για να δουν αν υπάρχει καμιά ελπίδα για το παιδί τους.

«Αυτή είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να ακούσει κάποιος» δήλωσε στο σταθμό NBC η μητέρα της μικρής, Κρίστυ Κρινκλ προσθέτοντας «Μια ετικέτα ρούχων που θα ακουμπήσει στο δέρμα της, ή ένα τραχύ ύφασμα ή το να τη σηκώσεις πιάνοντάς την από τις μασχάλες, μπορεί να της προκαλέσει φουσκάλες.»

Οι γονείς της μικρής περνούν ένα μαρτύριο. Ξοδεύουν δύο ώρες τη μέρα τυλίγοντας τα πόδια και τα χέρια της μικρής ενώ πριν την αγκαλιάσουν ρίχνουν μια μαλακή κουβέρτα γύρω της.

«Ό, τι κάνουμε, ξέρουμε πως απλά βελτιώνει την κατάσταση της μικρής αλλά δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό που περνάμε» προσθέτει η Κρίστυ Κρινκλ.

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika