Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτή η πεντάχρονη έσωσε τον πατέρα της με τον πιο απίστευτο τρόπο. Το βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Αυτή η πεντάχρονη έσωσε τον πατέρα της με τον πιο απίστευτο τρόπο. Το βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε!

Ο μπαμπάς της πεντάχρονης Savannah Hensley, Frank, της διάβαζε το παραμύθι της καληνύχτας, όταν άρχισε να έχει μια καρδιακή προσβολή.

Αμέσως τηλεφώνησε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει όταν κάποιος απάντησε στη γραμμή. Έτσι παρέδωσε το τηλέφωνο στην μικρή κόρη του. Το τι συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει απλά με το στόμα ανοιχτό και σίγουρα θα σας συγκινήσει.

Δείτε το βίντεο:

Ο Jason Bonham ήταν εκείνος που απάντησε στην κλήση της μικρής στο Hancock County, στην Indiana και εκείνος που της έλεγε τι να κάνει. Όπως ακούσατε και στο βίντεο αρχικά τη ρωτάει αν ο μπαμπάς της έχει τις αισθήσεις του και έπειτα αν η είσοδος του σπιτιού είναι ανοιχτή.

Το μικρό κορίτσι ξεκλείδωσε τη πόρτα και περίμενε. « Πόσα λεπτά; Εντάξει, θα πρέπει να μείνεις ξύπνιος, θα είναι εδώ σε μερικά λεπτά. Είναι εντάξει, μπαμπά!» έλεγε η μικρούλα στο τηλέφωνο!

Η Savannah όμως σκέφτηκε όμως ότι δεν θα μπορούσε να είναι με τις πιτζάμες της, όταν θα έφταναν οι άνδρες με το ασθενοφόρο, και έτσι ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να πάει στο δωμάτιό της για να αλλάξει. Αλλά ο Jason την έπεισε να μείνει με τον μπαμπά της. Τώρα όλοι της δίνουν συγχαρητήρια για τη γενναιότητά της και που έσωσε τη ζωής του πατέρα της.

 

 

mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika