Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτή η μαμά σκοτώθηκε από όπλο που κρατούσε ο 3χρονος γιος της!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

365eb30e4

Αυτή η μαμά σκοτώθηκε από όπλο που κρατούσε ο 3χρονος γιος της!

Χθες το βράδυ, ενώ η 26χρονη Κρίστα Ίγκλς, άλλαζε την πάνα της 1 ετών κόρης της, πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Όχι όμως από ένα εισβολέα, αλλά από τον 3χρονο γιο της.

Ο μικρός γιος της Κρίστα, είχε πάρει στα χέρια του ένα ήμι-αυτόματο όπλο, το οποίο ήταν «κρυμμένο» κάτω από έναν καναπέ. Χωρίς το μικρό αγόρι, να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει, έτρεξε στη συνέχεια σε ένα άλλο δωμάτιο μετά τον πυροβολισμό, αφήνοντας εν αγνοία του, τη μητέρα του να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

11-27-at-10.29.50-AM

Η γιαγιά των παιδιών που έφτασε λίγο αργότερα στο σπίτι, βρήκε την Ίγκλς, πεσμένη στο πάτωμα και την μικρή της εγγονή γεμάτη με το αίμα της μητέρας της.

Το KJRH-TV αναφέρει ότι όταν το μικρό παιδί μεταφέρθηκε για συνέντευξη από ειδικούς υπαλλήλους, έλεγε επανειλημμένα, «Πυροβόλησα τη μαμά».

2014-11-27-at-10.33.37-AM

Ο σύζυγός της, Μπράιαν, που είναι οδηγός φορτηγού, έφτασε στο σπίτι του, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν. Σε ένα post στο Facebook προσπάθησε να εκφράσει τον πόνο του:

«Έχασα τη γυναίκα μου σε ένα ατύχημα χθες. Μην ξεχνάτε να λέτε στους αγαπημένους σας ότι τους αγαπάτε. Ποτέ δεν μπορείτε πραγματικά να ξέρετε, πότε είναι το τελευταίο σ’αγαπώ…»!

 

Πηγή: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika