Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτή η μαμά κοιμήθηκε με το μωρό της. Το τι επακολούθησε είναι απλά τραγικό!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

23

Αυτή η μαμά κοιμήθηκε με το μωρό της. Το τι επακολούθησε είναι απλά τραγικό!

Μια μητέρα από τη Νέα Ζηλανδία δικάζεται για τον θάνατο του μωρού της καθώς δεν του παρείχε ένα ασφαλές περιβάλλον ύπνου.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Λανς Ρο, η γυναίκα έπινε αρκετά και είχε βεβαρημένο ιστορικό καπνίσματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κάτι που έβαλε σε μεγαλύτερο κίνδυνο το μωρό της.

Το βράδυ και ενώ είχε πιει αρκετά είχε ξαπλώσει στον καναπέ για να θηλάσει το μωρό της. Το πρωί όταν ξύπνησε βρήκε  «άψυχο» το σώμα της μικρής. Ο εισαγγελέας μάλιστα ανέφερε πώς το στόμα και τα ματάκια του μωρού ήταν ανοιχτά. Αν και η μητέρα κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, το μωρό ήταν ήδη νεκρό. «Είναι απερίγραπτα λυπηρό, αλλά η θλίψη δεν πρέπει να θολώσει την κρίση μας.», είπε ο κος Ρο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, δήλωσε η δικηγόρος της υπεράσπισης, Λούσι Σκοτ και έθεσε το εξής ερώτημα στον εισαγγελέα, «Μπορεί όμως μια μητέρα να περάσει ένα χρόνο στη φυλακή; Έχοντας μάλιστα και τον πόνο, για το χαμένο παιδί της;». Η υπεράσπιση απάντησε όχι.

Έτσι λοιπόν η μητέρα αθωώθηκε καθώς όπως φάνηκε από τα στοιχεία της υπεράσπισης ήταν ένα ατύχημα και τίποτε παραπάνω.

Το να κοιμόμαστε μαζί με τα παιδιά μας, το κάνουμε σχεδόν όλες οι μαμάδες αλλά είναι κάτι που για αυτή τη γυναίκα δυστυχώς είχε άσχημη κατάληξη.

Πηγή: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika