Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτοί είναι οι επτά παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί. Που υπηρετούν!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

paidofilos

Αυτοί είναι οι επτά παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί. Που υπηρετούν!!!

 

Tη λίστα με τα ονόματα των επτά εκπαιδευτικών που συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στη διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, παρέδωσε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, μετά και τη σχετική ενημέρωση που παρείχε στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος» στη λίστα των ονομάτων περιλαμβάνονται τέσσερις εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Αθήνα και τρεις από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ανάμεσά τους η περίπτωση καθηγητή σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, λέκτορα του πανεπιστημίου Πατρών και δασκάλων σε δημοτικά σχολεία Ρεθύμνου, Κιλκίς και Δράμας.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή πρόκειται για δικογραφίες διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας που έχουν απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τηςν ΕΛ.ΑΣ. και την επικαιρότητα.

Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση θα διωχθούν.

«Μπορούνε να πάνε ακόμη και στον Πάπα της Ρώμης… αλλά στην εκπαίδευση δεν πρόκειται να μείνουν!» δήλωσε την Τετάρτη ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε Πάτρα, Ηλεία και Αιτωλολακαρνανία εκπαυδευτικοί πορνογραφικού υλικού

Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών είναι ο ένας από τους 4 εκπαιδευτικούς που τίθενται σε αργία από το υπουργείο Παιδείας καθώς σε βάρος του εκκρεμούν καταγγελίες για εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού από το 2009.

Ο 48χρονος καθηγητής μάλιστα μέχρι και σήμερα εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της πόλης, καθώς ο φάκελος της υπόθεσής του δεν είχε προχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε στο ΑΕΙ της Πάτρας μέχρι και το πρωί δεν είχε φθάσε σχετικό έγγραφο από το Υπουργείο Παιδείας για να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ άγνοια για το θέμα δηλώνει και ο πρώην Πρύτανης Γιώργος Παναγιωτάκης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Παναγιωτάκης από το 2010, που ανέλαβε τα καθήκοντά, του ουδείς τον ενημέρωσε σχετικά.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας επικρατεί σάλος με φοιτητές και συναδέλφους του 48χρονου να πέφτουν από τα σύννεφα!

Στο μεταξύ όπως από χθες έχουμε αποκαλύψει, οι δύο δάσκαλοι που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση υπηρετούν σε δημόσια σχολεία της Ηλείας και της Αιτωλολακαρνανίας. Μάλιστα για την περίπτωση της Ηλείας, η εφημερίδα “Κόσμος” της Πάτρας, είχε αποκαλύψει προ τριετίας πως υπήρχαν καταγγελίες για εκπαιδευτικό σε κωμόπολη του νομού που έδειχνε… μέχρι και βίντεο με πορνό στα ανήλικα παιδιά.

 

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika