Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Αυτή η back-to-school καμπάνια με το 4χρονο κοριτσάκι που έχει σύνδρομο Down έγινε viral !!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2346065fcc4c32a4f5f5d8bee5b422ab_L

Αυτή η back-to-school καμπάνια με το 4χρονο κοριτσάκι που έχει σύνδρομο Down έγινε viral

 

Το καλιφορνέζικο brand παπουτσιών Livie & Luca αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για την back-to-school καμπάνια του φέτος. Ο τίτλος είναι #ImGoingBackToSchoolToo και οι φωτογραφίες της καμπάνιας έγιναν γρήγορα viral, γιατί σε αυτές πρωταγωνιστεί ένα αξιολάτρευτο 4χρονο κοριτσάκι με το όνομα Cora!

 

Η μικρή Cora έχει σύνδρομο Down και είναι ένα από τα παιδιά που επέλεξε η εταιρεία για να προωθήσει την αποδοχή των παιδιών με ειδικές ανάγκες στο σχολείο. “Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μπορούσες να καταλάβεις πως η Cora είναι γεννημένη για να λάμψει μπροστά στην κάμερα”, δήλωσε η σχεδιάστρια, Brittany Suzuky στο The Mighty.

 

down-syndrome-campaign-viral 1f21c

 

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού ήταν εντελώς σύμφωνοι με την ξαφνική διασημότητά της: “Αν με το να βγει η φωτογραφία της εκεί έξω, αλλάζουν οι αντιλήψεις και τα στερεότυπα στο μυαλό των ανθρώπων, τότε νομίζω πως αυτό είναι μια καλή κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση”, σχολίασε στο ABC News η μητέρα της, Kerri Slocum.

 

Μα, δεν είναι υπέροχη;

 

Γ.Δ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika