Newsitamea.gr
ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Αυτή η ασθένεια τα έβαλε με το λάθος άτομο!»: Νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και δίνει το δικό του μήνυμα θέλησης και εσωτερικής δύναμης (βίντεο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6e20098d

«Αυτή η ασθένεια τα έβαλε με το λάθος άτομο!»: Νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και δίνει το δικό του μήνυμα θέλησης και εσωτερικής δύναμης (βίντεο)

Αυτό το 8χρονο αγοράκι δίνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και θέλησης για παιδιά νοσούν από καρκίνο.

Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Το 80% από αυτά, προέρχεται από χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος. Αν υπήρχε δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης και εξειδικευμένης θεραπείας σε όλα τα παιδιά, πάρα πολλές από αυτές τις περιπτώσεις θα είχαν θεραπευτεί.

Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Ήρωες που με τόση δύναμη και θάρρος παλεύουν αυτήν ασθένεια. Όλοι εμείς οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή. Αυτό φαίνεται να σκεφτόταν συνέχεια και ο 8χρονος Έντισον που όσα χρόνια πάλευε με την ασθένεια, δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή!

«Τα έβαλε με το λάθος παιδί», δηλώνει και λίγο μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας του, ανέβηκε το παρκάτω βιντεάκι στο youtube για να δώσει κουράγιο και δύναμη και στα άλλα παιδιά.

Πηγή:www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !

 

[youtube id=”MkrDhFDRlG0″ width=”620″ height=”360″]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika