Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτά είναι τα 7 φρούτα που ικανοποιούν την επιθυμία μας για γλυκό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

 49
Αυτά είναι τα 7 φρούτα που ικανοποιούν την επιθυμία μας για γλυκό!!!

 

Αυτό που δύσκολα μπορούμε να στερηθούμε σε μια δίαιτα είναι το γλυκό. Αν η επιθυμία σας για μια λαχταριστή σοκολατίνα ή για ένα σιροπιαστό είναι σχεδόν καθημερινή, καλό είναι να βρείτε εναλλακτικά σνακ που θα ικανοποιήσουν τις λιγούρες. Τα φρούτα μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια το γλυκό σε μια ισορροπημένη διατροφή αφού έχουν γλυκιά γεύση ενώ αν συνδυαστούν με λίγη μαύρη σοκολάτα είναι χορταστικά και θρεπτικά.

Σύκα

Τα σύκα είναι τόσο γλυκά και χορταστικά που ικανοποιούν την επιθυμία μας για γλυκό άμεσο. Εκτός εποχής, επιλέξτε αποξηραμένα σύκα χωρίς ζάχαρη ή μπάρες δημητριακών με σύκο.

Φράουλες

Η φράουλα είναι ιδανική τόσο για τα smoothies όσο και για μια φρουτοσαλάτα αφού θα την γλυκάνει αμέσως. Μπορείτε να τις συνοδεύσετε με λίγη μαύρη σοκολάτα που θα ικανοποιήσει τη λιγούρα σας αμέσως.

Μπανάνα

Μια παγωμένη μπανάνα με σοκολάτα είναι πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και κάλιο, ενώ είναι το τέλειο γλυκό επιδόρπιο. Κόψτε τη μπανάνα στη μέση και παγώστε την για να την σερβίρετε με λίγη λιωμένη σοκολάτα.

Μήλο

Το ψητό μήλο που μπορείτε να συνοδεύσετε με ξηρούς καρπούς και μέλι περιέχει ελάχιστες θερμίδες και θα σας χορτάσει αμέσως σε περιόδους που προσέχετε τη διατροφή σας.

Εποχιακά φρούτα

Συνοδεύστε τα φρέσκα εποχιακά φρούτα με λίγο τυρί κότατζ και μέλι για ένα επιδόρπιο πλούσιο σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά.

Παγωμένο σταφύλι

Ένα επιδόρπιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά: το παγωμένο σταφύλι θα ικανοποιήσει άμεσα την επιθυμία σας για γλυκό και θα σας χορτάσει μέχρι το επόμενο γεύμα σας.

Βατόμουρα

Τα βατόμουρα είναι φρούτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, γα αυτό την επόμενη φορά που θέλετε κάτι γλυκό προτιμήστε μια ένα παγωτό γιαούρτι με βατόμουρα!

 

 

 

govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεφροί: 5 συμβουλές για να τους προφυλάξετε – Τα σημάδια που μαρτυρούν πρόβλημα

Efi Nika

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

Efi Nika

Το αντικαρκινικό φρούτο που προστατεύει την καρδιά και βοηθά στην απώλεια βάρους

Penni Syggrou