Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφού έχασε τη Γυναίκα του από Καρκίνο, αναδημιούργησε με την Κόρη τους τις γαμήλιες Φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

7

O Ben και η Αli Nunery παντρεύτηκαν το 2009. Όπως και πολλά ζευγάρια, έβγαλαν μερικές γαμήλιες φωτογραφίες στο νέο τους σπίτι. Δυστυχώς όμως, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Η Ali πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα το 2011, αφήνοντας πίσω τον άντρα και την κόρη τους, Olivia.

Δύο χρόνια μετά, η οικογένεια αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της και να μετακομίσει. Αλλά πριν φύγουν, ο Ben και η κόρη του αποφάσισαν να αναδημιουργήσουν τις γαμήλιες φωτογραφίες στην μνήμη της Ali.

“Ήθελα να δείξω στους ανθρώπους μέσα από αυτές τις φωτογραφίες πως παρόλο που έχασα τη γυναίκα μου και υπήρχε τόσος πόνος, υπήρχε και πολύ αγάπη. Έτσι, αποφασίσαμε να μοιραστούμε με όλους την ιστορία μας και αποτυπώνει αυτό που χιλιάδες άνθρωποι βιώνουν σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.”

3

Η φωτογραφία στα αριστερά είναι από το 2009 και η δεξιά δείχνει την Olivia το 2013.

4

Αυτές οι φωτογραφίες θα θυμίζουν για πάντα στην Olivia το σπίτι στο οποίο ξεκίνησε η ζωή της.

5

’Η ανάμνηση της Ali δεν ζει στο σπίτι, αλλά στις καρδιές μας,” είπε ο Ben.

6

Ενώ έπαιρναν τις φωτογραφίες, η Olivia βρήκε ένα σίδερο μαλλιών της μητέρας της και άρχισε να παίζει μαζί του.

7

 

Η Melanie, η μεγαλύτερη αδερφή της Ali, έβγαλε τις φωτογραφίες. Η οικογένεια ήθελε να θυμάται μόνο τα καλά πράγματα του παρελθόντος.

8

Η Olivia αποκαλεί τον γυάλινο άγγελο “μαμά.”

9

Ενώ έβγαζαν τις φωτογραφίες, η Olivia βρήκε ένα μικρό άσπρο φτερό. Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει από που προερχόταν. Η αδερφή της Ali πιστεύει πως η μητέρα της ήθελε να στείλει ένα σημάδι στην κόρη της.

10

Έπαιξε και ένα τραγούδι του by Stevie Wonder στο ukelele για την κόρη του, το οποίο είχαν παίξει και στον γάμο τους.

11

12

’Ότι και να συμβεί, η Olivia πάντα θα ξέρει πως υπάρχει ένα μέρος στο οποίο ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο – ακόμα και αν δεν κράτησε για τόσο πολύ.”

13

 

 

 

brightside.me,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea