Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αχ νά’ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου…!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αχ νά’ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου…

Ποτέ δεν είσαι μόνη!

Πραγματικά- ουσιαστικά μόνη!

Πες το άξονα, πες το σημείο αναφοράς, πες το εσωτερική φλόγα, πες το Ύψιστη Δύναμη!!!

Σκέψου όλες εκείνες τις φορές που βίωσες τη μοναξιά, την απελπισία, την εκμετάλλευση, την αδικία, το φόβο. Όλες εκείνες τις φορές που λύγισες από τον πόνο, γονάτισες από το βάρος, έπεσες από την κούραση. Δεν έμεινες όμως εκεί. Αρνήθηκες να χάσεις «το παιχνίδι».

Πάντα κάτι υπάρχει και ζει μέσα σου και πέρα από σένα που σε κρατάει ζωντανή, σου δίνει ενέργεια και δύναμη να ορθώνεσαι όταν είσαι χαμηλά, να προχωράς όταν δεν υπάρχει δρόμος, να βλέπεις όταν δεν υπάρχει φως, να ελπίζεις όταν δεν υπάρχει μέλλον!

Να κάνεις όνειρα σε ένα κόσμο εφιαλτικό, να μάχεσαι για να κερδίζεις και όχι για να μη χάνεις, να δημιουργείς αντί να καταστρέφεις, να συγχωρείς αντί να μισείς, να εμπνέεις αντί να χειραγωγείς, να πατάς στα πόδια σου και όχι «επί πτωμάτων», να προσφέρεις αντί να κλέβεις,  να ψάχνεις την αγάπη μέσα στο φόβο, να περπατάς με θάρρος στη ζωή ….και συνεχή επιμονή!!!

Αυτή η επιμονή σου είναι μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει!! Η αγάπη για την αλήθεια, το φως, την ομορφιά, τη χαρά, τη δημιουργία! Και είναι σε κάθε κύτταρο σου, να σου λέει πως όλα θα γίνουνε!

Άκου τη φωνή της…πάρε δύναμη απ’ την επιμονή της….κι όλα θα γίνουνε!

Της Ανδριανής Γκομώλη.

ΠΗΓΗ: www.anapnoes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και πίστεψε στο θαύμα της ζωής

Efi Nika

Έρπης ζωστήρας: Πώς μεταδίδεται, οι επιπλοκές, η προστασία (και από τις υποτροπές)

Efi Nika

20 «αθώες» συμπεριφορές των γονιών που πληγώνουν βαθιά τα παιδιά

Penni Syggrou