Newsitamea.gr
AMEA news ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ

ACCESSIBILITY PASS Tourism Awards

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Accessibility-Pass

 ACCESSIBILITY PASS Tourism Awards

Σημαντική διάκριση απέσπασε ο φορέας πιστοποίησης  PEOPLECERT με το ACCESSIBILITY PASS, στο διαγωνισμό Tourism Awards 2015, καθώς τιμήθηκε με το βραβείο GOLD AWARD, στην κατηγορία Specialty Offering – Accessibility.
ACCESSIBILITY_AWARDS[1]
Το κορυφαίο βραβείο απονεμήθηκε ειδικότερα, στην PEOPLECERT για το ACCESSIBILITY PASS, μία καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα, που προάγει τον ισότιμο και προσβάσιμο τουρισμό.
“Η διάκριση του ACCESSIBILITY PASS στα Tourism Awawds 2015, είναι ιδιαιτέρως τιμητική για μας” είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT κ. Βύρων Νικολαΐδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη.
To ACCESSIBILITY PASS είναι ένα διεθνές σήμα πιστοποίησης ξενοδοχειακών υποδομών και υπηρεσιών για προσβασιμότητα όλων των κατηγοριών εμποδιζόμενων ατόμων (ξεχωριστά σήματα προσβασιμότητας για ηλικιωμένους και για πολίτες με κινητικές, οπτικές, ακουστικές ή νοητικές αναπηρίες).
Χάρις στον σχεδιασμό του και την διεθνή εμβέλειά του, το ACCESSIBILITY PASS εξελίσσεται σε ένα χρήσιμο παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αναπηρίες. Η υιοθέτησή του δε, από τον ξενοδοχειακό κλάδο είναι καθοριστικής σημασίας για την αύξηση των εσόδων των επιχειρήσεων.
Στόχος μας,  ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης, είναι το σήμα ACCESSIBILITY PASS να γίνει το πρότυπο της προσβασιμότητας, όπως είναι τα αστέρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων.
Τα Tourism Awards 2015 διοργάνωσαν η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού.
Στην τελετή απονομής των βραβείων, μια σημαντική βραδιά για τον κλάδο, παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και φορέων τουρισμού της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou