Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η τραγική ιστορία του εμπνευστή του “μπουγελώματος”!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

27

Η τραγική ιστορία του εμπνευστή του “μπουγελώματος”!!!

 

Συγκλονίζει η τραγική ιστορία που κρύβεται πίσω από την μόδα του μπουγελώματος με παγωμένο νερό!

Νεκρός είναι ο 27χρονος συνιδρυτής της «επιχείρησης» «Ice Bucket Challenge» Κόρεϊ Γκρίφιν και εμπνευστής της «καμπάνιας» με τα μπουγέλα η οποία ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες για τη συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την καταπολέμηση της «αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης» (ALS).

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 27χρονος πνίγηκε το Σάββατο, μετά από βουτιά ενώ πραγματοποιούσε κατάδυση στην ακτή του Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent.

Μετά την κατάδυση, έβγαλε το κεφάλι του μία φορά έξω από το νερό και στη συνέχεια χάθηκε στα νερά του δημοφιλούς προορισμού για καταδύσεις.

Ο Γκρίφιν είχε μετατρέψει το μπουγέλο με παγωμένο νερό σε διαγωνισμό συγκέντρωσης χρημάτων μετά την διάγνωση του φίλου του, Πιτ Φρέιτς, με καρκίνο.

Ο πατέρας του τον περιέγραψε ως τον ευτυχέστερο άνθρωπο στον κόσμο: «Με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ και μου είπε ότι βρίσκεται στον παράδεισο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός λίγες ώρες πριν βρει τραγικό θάνατο είχε καταφέρει να συγκεντρώσει για τον ιερό σκοπό 100.000 δολάρια από δωρεές.

Ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να τον σώσει, όταν όμως τον έβγαλαν στη στεριά, ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής στη συγκέντρωση 22,9 εκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπιση της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης.

Star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika