Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

91χρονος καρκινοπαθής τα τελευταία 15 χρόνια πλέκει ασταμάτητα σκουφιά για τους άστεγους!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Στα 91 του χρόνια και παρόλο που είναι βαριά άρρωστος, ο Morrie Boogart από το Michigan δεν σταματά να «εργάζεται» αφού πλέκει καθημερινά σκουφιά για τους άστεγους- χόμπι στο οποίο επιδίδεται πιστά τουλάχιστον τα 15 τελευταία χρόνια.

2
Ο Morrie έχει καρκίνο του δέρματος και όγκο στο συκώτι, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο οπότε τα κάνει όλα κλινήρης. Ο ίδιος λέει πως πλέον δεν μπορεί να πλέξει με τον ρυθμό που το έκανε παλιότερα οπότε φτιάχνει ένα σκουφί ανά δύο μέρες περίπου, αλλά σημειώνει πως το πλέξιμο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που του συνέβησαν ποτέ. «Η μόνη στιγμή που δεν πλέκω είναι όταν με παίρνει ο ύπνος» εξομολογείται.

3

Στο νοσοκομείο εκτός από τα πολλά κουτιά με τα έτοιμα σκουφιά προς παράδοση σε καταφύγια αστέγων σε όλο το Grand Rapids υπάρχουν και άλλες τόσες τσάντες με μπάλες μαλλιού έτοιμες για πλέξιμο. «Τα σκουφιά είναι φτιαγμένα έτσι που να καλύπτουν και τα αυτιά και να τα κρατούν ζεστά» λέει ο 91χρονος Boogart, που μέχρι σήμερα έχει πλέξει περισσότερα από 8.000 σκουφιά. «Σταμάτησα να μετράω από εκεί κι έπειτα» λέει χαριτολογώντας.

4

Στην ερώτηση γιατί το κάνει, απαντά: «Με κάνει απλώς να νιώθω καλά». Άλλωστε σχεδόν σε ολόκληρη τη ζωή του τού άρεσε να βοηθάει ανθρώπους χωρίς αντάλλαγμα. «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί επειδή απλώς κάθομαι στο δωμάτιό μου. Είμαι ένας ασθενής για τα πάντα» λέει ο ίδιος, που αυτή τη στιγμή ετοιμάζει όσα περισσότερα σκουφιά μπορεί για να παραδοθούν τον Οκτώβριο.

«Δεν είναι και πολύ σπουδαία η ιστορία μου αλλά για μένα σημαίνει πολλά» καταλήγει.

 

dinfo.gr,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika