Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

9+1 Απλές αλλά Αποτελεσματικές Ασκήσεις για να Χάσετε το λίπος γύρω από την Κοιλιά. Θα μείνετε άφωνες με τα Αποτελέσματα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αν δυσκολεύεστε να μπείτε στα τζιν που αγοράσατε το περασμένο έτος και το περιττό λίπος στην κοιλιά σας καραδοκεί, είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Παρά το γεγονός ότι δεν είστε σε καλή φόρμα, το επιπλέον λίπος στην κοιλιά αυξάνει τον κίνδυνο πολλών ασθενειών και αυτό θέτει σε κίνδυνο την ευημερία σας.

Οι ασκήσεις γυμναστικής είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση αυτού του ζητήματος. Βρείτε λίγο χρόνο και ξεκινήσετε την τακτική άσκηση για να χάσετε το περιττό λίπος της κοιλιάς.

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να λύσετε αυτό το πρόβλημα:

Κοιλιακοί

Οι κοιλιακοί, είναι οι ασκήσεις που καίνε το λίπος της κοιλιάς ευκολότερα και σίγουρα θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην προπόνησή σας. Ξαπλώστε, λυγίστε τα γόνατα και τοποθετήστε τα πόδια στο έδαφος.

Στη συνέχεια, βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Εισπνεύστε βαθιά και σηκώστε τον κορμό σας προς τα εμπρός και εκπνεύστε. Εισπνεύστε όταν επιστρέφετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε. Κάντε 2-3 σετ καθημερινά.

Αντίστροφοι κοιλιακοί

Οι αντίστροφοι κοιλιακοί είναι πολύ αποτελεσματικοί για το λίπος των κάτω κοιλιακών, ειδικά για τις γυναίκες. Θα πρέπει να γείρετε τα πόδια πίσω ταυτόχρονα με τους ώμους.

Τζόκινγκ

Μελέτες έχουν δείξει ότι το τρέξιμο βοηθά να σπάσει το επιπλέον λίπος στην κοιλιά και είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό από ό, τι η άρση βαρών.

Κοιλιακοί με στριφογύρισμα

Αυτή η άσκηση είναι μια έντονη προπόνηση για την κοιλιά και θα πρέπει να κάνετε τουλάχιστον 2-3 σετ καθημερινά.

Σανίδα

Η σανίδα είναι εξαιρετικά ευεργετική άσκηση που στοχεύει στην κοιλιά, στο ισχίο και στο κάτω μέρος της πλάτης. Θα πρέπει να κρατήσετε το σώμα, τους αγκώνες, τα πόδια και το κεφάλι προς το πάτωμα. Ο λαιμός πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τη σπονδυλική στήλη. Κρατήστε αυτή τη στάση για μισό λεπτό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κινείστε μπρος και πίσω για περίπου μισό λεπτό.

Κοιλιακοί της έσω πλευράς

Αυτό η άσκηση στοχεύει στους μυς στις πλευρές του στομάχου. Θα πρέπει να εκτελέσετε 2-3 σετ των 10 καθημερινά.

Ποδήλατο

Αν δεν έχετε ποδήλατο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της άσκησης. Ξαπλώστε στο πάτωμα ή σε ένα χαλί και τοποθετήστε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας.
Σηκώστε τα πόδια από το έδαφος και λυγίστε τα γόνατα. Αρχίστε να μιμείστε τις κινήσεις που κάνετε στο ποδήλατο.

Περπάτημα

Το περπάτημα είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάψετε το λίπος της κοιλιάς. Το σώμα σας θα αλλάξει αν καταναλώνετε υγιεινές τροφές παράλληλα. Περπατήστε για περίπου 30-45 λεπτά, 4-5 φορές την εβδομάδα.

Εργασία
Το να κάνετε δουλειές γύρω από το σπίτι ή στον κήπο σας, είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, να χάσετε λίπος στην κοιλιά, να κάψετε θερμίδες και να κρατήσετε σταθερό τον ρυθμό της καρδιάς σας.

Πόδια πάνω και κάτω

Ξαπλώστε στο πάτωμα, σηκώστε τα πόδια και τους γοφούς προς το ταβάνι και τοποθετήστε το ένα γόνατο πάνω στο άλλο. Εισπνεύστε βαθιά και ανυψώστε το άνω μέρος του σώματος προς την κατεύθυνση της πυέλου. Επαναλάβετε 12-16 φορές σε 2-3 σετ.

 

Healthyfoodhouse,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υψηλή χοληστερόλη: 9 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Γιώργος Newsitamea

Καούρες: Ποιες τροφές τις επιδεινώνουν και ποιες ανακουφίζουν – Μία διαιτολόγος συμβουλεύει

Efi Nika

Μπορεί ένα ακτινίδιο να βελτιώσει τον ύπνο; Ναι, μαζί με άλλα τρία τρόφιμα που υπόσχονται «όνειρα γλυκά»

Δημήτρης