Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

9 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να Ξεχωρίσετε το Αυθεντικό Άρωμα από την Απομίμηση!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Ακόμα και σε μεγάλα καταστήματα, υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσει κάποιος μια απομίμηση ακριβού αρώματος. Αυτό δεν είναι μόνο αισχροκέρδεια, αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνο για την υγεία μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει το αυθεντικό προϊόν από την πιστή απομίμηση. 

Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αγοράσετε ένα αυθεντικό άρωμα χωρίς να ξεγελαστείτε.

1. Διάφανη μεμβράνη συσκευασία

1

Το χάρτινο κουτί της συσκευασίας καλύπτει μια πλαστική προστατευτική μεμβράνη. Στις αυθεντικές συσκευασίες αυτή η μεμβράνη είναι τεντωμένη καλά και δεν σχηματίζει ζάρες και δίπλες. Στις απομιμήσεις συχνά φαίνεται πιο πρόχειρη.

2. Ραφή πλαστικής μεμβράνης

2

Η ραφή στη πλαστική συσκευασία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 5 mm, να έχει εξογκώματα και να έχει ίχνη κόλλας. Στην αυθεντική, η ραφή είναι πολύ λεπτή και διακριτική.

3. Χαρτόνι

3

Οι κατασκευαστές των αυθεντικών προϊόντων δεν κάνουν οικονομία στο χαρτόνι, και στο εσωτερικό των συσκευασιών φτιάχνουν ειδικές εγκοπές και σχήματα ώστε το μπουκαλάκι να μένει σταθερό. Το χαρτόνι πρέπει να είναι ποιοτικό και να κρατάει σταθερό το μπουκαλάκι. Προσέξτε το χαρτόνι να είναι λευκό, και όχι να γκριζάρει.

4. Επιγραφές στο κουτί

4

Στο κουτί η επιγραφή με το οικολογικό σήμα (δύο βέλη που σχηματίζουν κύκλο), ΄στις αυθεντικές συσκευασίες το μαύρο βέλος πάντα δείχνει προς τα πάνω σε σχέση με το ανοιχτόχρωμο.

Μη ντραπείτε μέσα στο κατάστημα να επαληθεύσετε πληροφορίες του προϊόντος με την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας. Αν η παραμικρή λεπτομέρεια δεν είναι σωστή, τότε έχετε μπροστά σας μια απομίμηση.

5. Σχέδιο

5

Συχνά βλέπουμε αρώματα που μοιάζουν με τα αυθεντικά, τόσο ως προς το όνομα, αλλά και το σχέδιο. Καθώς τα αυθεντικά προϊόντα έχουν πνευματικά δικαιώματα, οι απομιμήσεις δεν μπορούν να είναι ακριβώς ίδιες. Γι” αυτό πρέπει να κοιτάζετε προσεκτικά το κουτί και το μπουκαλάκι.

6. Χρώμα αρώματος

6

Τις περισσότερες φορές, τα αυθεντικά αρώματα δεν έχουν έντονο χρώμα. Αν το χρώμα του αρώματος είναι αρκετά έντονο, τότε υπάρχει πιθανότητα να είναι απομίμηση.

7. Καπάκι αρώματος

7

Στα αυθεντικά αρώματα, το καπάκι του μπουκαλιού είναι απολύτως συμμετρικό, εκτός και αν το πρωτότυπο σχέδιο είναι ασύμμετρο.

8. Σειριακός αριθμός παρτίδας

8

Ο σειριακός αριθμός πρέπει να είναι τυπωμένος στο κάτω μέρος του κουτιού, όπως και ο ίδιος αριθμός θα πρέπει να υπάρχει στο κάτω μέρος του μπουκαλιού (όχι αυτοκόλλητο!).

9. Μπουκαλάκι

9

Τα μπουκαλάκια των αυθεντικών αρωμάτων έχουν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά. Στις απομιμήσεις υπάρχουν ανομοιογένειες.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να συνοψίσουμε ότι στο αυθεντικό άρωμα κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με υψηλή ποιότητα, από τη συσκευασία μέχρι το ψέκασμα. Αν εξετάσετε προσεκτικά τις απομιμήσεις, έχουν λιγότερες λεπτομέρειες. 

 adme.ru,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika

Η επιστήμη μίλησε: Το αλάνθαστο κόλπο να βρεις παρκινγκ σε χρόνο dt ακόμα και στις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές

Efi Nika