Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

8χρονο κοριτσάκι ξεγέννησε την μανούλα της με οδηγίες από το τηλέφωνο!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1122

κοριτσάκι ξεγέννησε την μανούλα της με οδηγίες από το τηλέφωνο!!!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ένα 8χρονο κοριτσάκι, από την Φλόριντα, βοήθησε τη μητέρα του να γεννήσει στο σπίτι με οδηγίες που έπαιρνε από το τηλέφωνο.

Το παιδάκι κάλεσε το πρωί της Δευτέρας το τηλέφωνο άμεσης ιατρικής ανάγκης για να ειδοποιήσει πως η μαμά του γεννούσε και χρειαζόταν να μεταφερθεί στο μαιευτήριο.

birth14n-1-web.jpg
Ωστόσο, το μωράκι φαίνεται ότι βιαζόταν να βγει στο φως οπότε η διαδικασία της γέννας ξεκίνησε πριν το ασθενοφόρο καταφθάσει στο σημείο. Έτσι, το δύσκολο έργο του γιατρού ανέλαβε η 8χρονη κορούλα της ετοιμόγεννής γυναίκας.

Η μικρή Τζασμίν κράτησε το τηλέφωνο ανοιχτό και ζήτησε οδηγίες για να ξεγεννήσει την μανούλα της.

Το κοριτσάκι έφερε πετσέτες στο σημείο και ξεκίνησε να κάνει με ψυχραιμία όλα όσα χρειάστηκαν για να έρθει στον κόσμο το μικρό της αδελφάκι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

birth14n-3-web.jpg
«Πονάει πολύ» τους έλεγε συνεχώς κατά τη διάρκεια της κλήσης, ενώ η ίδια αντιμετώπιζε την κατάσταση με αξιοζήλευτη ωριμότητα.

Μετά από λίγη ώρα το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι, αλλά το μωράκι είχε ήδη γεννηθεί. Μαμά και μωρό είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

birth14n-2-web.jpg

Η μητέρα των παιδιών δήλωσε περήφανη για την κόρη της, που έφερε στον κόσμο το αδελφάκι της, το όνομα του οποίου θα είναι Τζόσεφ Τζέιμς Σνάιντερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”alS0zpubNHA” width=”620″ height=”360″]

 

 

star.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika