Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

7 πράγματα που πρέπει να περιορίσετε ΑΜΕΣΑ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
7 πράγματα που πρέπει να περιορίσετε ΑΜΕΣΑ

 7 πράγματα που πρέπει να περιορίσετε ΑΜΕΣΑ!!!

 

Αυτή η νέα πραγματικότητα θα σας κάνει σαφώς ευτυχέστερους, αποδοτικότερους στη δουλειά σας και με καλύτερες κοινωνικές σχέσεις, καθώς πέρα από το κάπνισμα, το ποτό και το δάγκωμα των νυχιών, θα λείπουν και τα εξής:

1.Ο υπερβολικός χρόνος μπροστά στον καθρέφτη
Ο ναρκισισσισμός είναι μια ασθένεια από την οποία πάσχουν πολλοί, ενώ οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν καν. Δεν είναι απαραίτητα μια νόσος που την αποκτούν συγκεκριμένοι άνθρωποι, καθώς πρόκειται περί επιδημίας που οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στο δυτικό τρόπο ζωής και τη σύγχρονη εγωκεντρική κοινωνία.
Εν ολίγοις, όσο περισσότερο κοιτάει κανείς τον εαυτό του στον καθρέφτη, βγάζει selfies και αναλώνεται στην εικόνα του και το φαίνεσθαι, τόσο περισσότερο χάνει την ουσία, που σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το σχήμα των φρυδιών ή το χρώμα των ματιών. Περιορίστε το χρόνο που ασχολείστε με την εικόνα σας και στραφείτε περισσότερο στην ανάπτυξη του πνεύματος και της ψυχής και ο κόσμος θα γίνει -για όλους μας- καλύτερος.

2.Η κατανάλωση χωρίς μέτρο
Η διατήρηση του μέτρου είναι το μυστικό κλειδί για έναν υγιή τρόπο διατροφής, αποκλείοντας έτσι και τη λαιμαργία, αλλά και την ανορεξία. Σεβαστείτε το σώμα σας και τις ανάγκες του και παρέχετέ του τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη και μην το φορτώνετε με περιττά λίπη και ζάχαρα. Έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο σε αυτή τη ζωή, είναι το σώμα σας και καλά θα κάνετε να τον υπολογίζετε.

 

7 πράγματα που πρέπει να περιορίσετε ΑΜΕΣΑ

3.Η υπερβολική άσκηση
Όπως σέβεστε το σώμα σας και τρώτε σωστά και με μέτρο, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και όσον αφορά τη γυμναστική και να μην φτάνετε σε υπερβολές, που θα φέρουν το σώμα σας στα όρια του και την εξουθένωση. Γυμνάζεστε τακτικά για μια καλή φυσική κατάσταση και τον υπόλοιπο χρόνο δείτε την οικογένειά σας, πηγαίνετε σινεμά ή κάντε ό,τι κι αν είναι αυτό που σας αρέσει.
Μάθετε να ακούτε το σώμα σας και δεν θα βγείτε χαμένοι, καθώς όπως σας ζητάει τη γυμναστική, έτσι σας ζητάει και την ξεκούραση και χαλάρωση.

4.Η πολλή τηλεόραση
Η τηλεόραση δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά σας, πέρα από το να σας μουδιάζει το μυαλό και τις σκέψεις και όσο καταστροφολογικό κι αν ακούγεται αυτό, είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αλήθεια. Η τηλεόραση είναι ουσιαστικά μια μηχανή διάσπασης προσοχής, που σας κάνει να καθυστερείτε στις δουλειές σας, να αργείτε στα ραντεβού σας και να στερείστε ποιοτικού χρόνου με το σύντροφο και την οικογένειά σας. Περιορίστε τη σε λίγα λεπτά ως μια ώρα την ημέρα και παρατηρήστε πόσο πιο παραγωγικοί και δραστήριοι θα γίνετε.

 

7 πράγματα που πρέπει να περιορίσετε ΑΜΕΣΑ

5.Η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση
Αν και προφανής, έως αυτονόητη η απαγορευτική χρήση του κινητού όσο οδηγούμε, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να εξασκούν αυτή την κακή συνήθεια. Αν σας παίρνουν τηλέφωνο όσο οδηγείτε, χρησιμοποιήστε το hands free μόνο για να τους πείτε ότι … οδηγείτε και ότι θα τους καλέσετε εσείς αργότερα και σε καμία περίπτωση μη γράφετε μηνύματα όσο χειρίζεστε το τιμόνι. Εκείνος στον οποίο απαντάτε μπορεί να περιμένει, ενώ εσείς μάλλον απίθανο να έχετε την ικανότητα να έχετε την αμέριστη προσοχή σας σε δυο πράγματα ταυτόχρονα. Γλιτώστε λοιπόν και από το ατύχημα και από το να στείλετε λάθος μήνυμα σε λάθος άνθρωπο.

6.Το κουτσομπολιό
Το κουτσομπολιό δεν προσφέρει απολύτως τίποτα πέρα από την ικανοποίηση της περιέργειας και της χαιρεκακίας. Δεδομένου ότι δε θέλετε να σας λένε ούτε κουτσομπόλη, ούτε και χαιρέκακο, δεν έχετε κανένα λόγο να συνεχίσετε να σχολιάζετε φίλους και τρίτους πίσω από την πλάτη τους. Το κουτσομπολιό ευθύνεται για πολλές χαλασμένες σχέσεις και πολλά άσχημα συναισθήματα, τα οποία σίγουρα δεν τα θέλετε στη ζωή σας.

7.Το τεχνητό μαύρισμα
Το τεχνητό μαύρισμα αυξάνει τις πιθανότητες καρκίνου του δέρματος στο μέλλον και μπορεί μεν να σας αρέσει η εικόνα σας ως Βραζιλιάνος το καταχείμωνο, αλλά σίγουρα δεν θα σας αρέσει το καρκινικό ενδεχόμενο. Αν δεν σας αρέσει το χρώμα του δέρματός σας, δουλέψτε αυτό το κομμάτι και μην λύνετε επιφανειακά (κυριολεκτικά) το πρόβλημα, με το να μαυρίζετε τεχνητά με αμφίβολους για την υγεία σας τρόπους.

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea