Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

6χρονη μέσα από ένα σκίτσο δείχνει πώς «βλέπει» τη μαμά της το πρωί και πώς το βράδυ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Εξάχρονη μέσα από ένα σκίτσο δείχνει πώς «βλέπει» τη μαμά της το πρωί και πώς το βράδυ

Το σκίτσο ενός 6χρονου κοριτισού κάνει θραύση στο διαδίκτυο καθώς αποτυπώνει με γλαφυρό τρόπο πώς βλέπει τη μαμά της το πρωί και πώς το βράδυ, όταν ετοιμάζεται να βγει!

Το σκίτσο, δύο για την ακρίβεια, ανέβασε στο Imgur μία φίλη της μητέρας του μικρού κοριτσιού συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πάνω από 2 εκατ. ανθρώπων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μικρή στο ένα σκίτσο με τίτλο « Έτσι είναι η μαμά μου το πρωί», έχει σχεδιάσει τη μητέρα της με πιτζάμες ( υποθέτουμε), και τα μαλλιά της αχτένιστα.  Δεν έχει χρησιμοποιήσει πουθενά χρώμα, παρά μόνο το  μολύβι.  Αντίθετα, στο διπλανό σκίτσο, με τίτλο « Έτσι είναι η μαμά μου όταν πρόκειται να βγει», η μητέρα της είναι χτενισμένη, βαμμένη και ντυμένη με μαύρο φουστάνι και ροζ παπούτσια.

Εξάχρονη μέσα από ένα σκίτσο δείχνει πώς «βλέπει» τη μαμά της το πρωί και πώς το βράδυ

Η διαφορά στα δύο σκίτσα είναι εμφανέστατη και δείχνει πως το κοριτσάκι, αλλά και γενικά τα παιδιά,  παρατηρούν και καταγράφουν στο μυαλό τους τα πάντα.

 

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika