Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

6 ιδανικοί τρόποι για σμιλευμένους γλουτούς!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
6 ιδανικοί τρόποι για σμιλευμένους γλουτούς

 6 ιδανικοί τρόποι για σμιλευμένους γλουτούς!!!

 

Δύσκολα τα πράγματα για άλλη μια χρονιά. Ο καιρός γίνεται καλοκαιρινός (εντάξει είμαστε λίγο ανυπόμονοι), η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα κοντά ρούχα, τα σορτσάκια και τα φορεματάκια έχουν την τιμητική τους. Πώς θα δείξουμε τα πόδια μας όμως αν δεν είναι καλλίγραμμα και χωρίς κυτταρίτιδα; Οι 6 τρόποι που ακολουθούν είναι το δικό μας “ευαγγέλιο”.

Stretching για σώμα “λαμπάδα”: Σωστή διατροφή και αρκετό streching μπορούν να γίνουν οι κρυφοί μας βοηθοί για καλλίγραμμα πόδια. Τεντώστε τα πόδια σας για 30 λεπτά, δύο φορές τη μέρα. Αυτή η άσκηση όχι μόνο θα μας προσφέρει καλλίγραμμα πόδια αλλά θα τονώσει και τους μυς μας.

 

6 ιδανικοί τρόποι για σμιλευμένους γλουτούς

Περπάτημα, η ιδανική άσκηση: Μία ώρα περπάτημα τη μέρα μπορεί να κάνει θαύματα. Βάλτε τα αθλητικά σας, φορέστε τα ακουστικά σας και ξεκινήστε την πρωινή (ή και απογευματινή) σας βόλτα. Θυμηθείτε ότι όσο πιο έντονο και γρήγορο το περπάτημά σας, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Κάντε το περπάτημα τον καθημερινό σας σύμμαχο και θα με θυμηθείτε.

Jogging για όσους μπορούν: Το jogging είναι ιδανική “θεραπεία” για τους γλουτούς και για όσους έχουν την αντοχή να το κάνουν. Τονώνει τους μυς των ποδιών και είναι η ιδανική απάντηση για γρήγορη απώλεια βάρους. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε περπάτημα με jogging. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

 

6 ιδανικοί τρόποι για σμιλευμένους γλουτούς

Άσκηση με πλάνο: Με το σωστό πλάνο εκγύμνασης μπορείτε να κάνετε την κυτταρίτιδα να μοιάζει σαν ένα μακρινό κακό παρελθόν. Το τρέξιμο στο διάδρομο ή καλύτερα έξω στη φύση, ιδιαίτερα με τον καιρό να είναι σύμμαχό σας, και ένα ελαφρύ πρόγραμμα με ασκήσεις που θα εναλλάσσονται συχνά είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα καλλίγραμμο σώμα.

Καθίσματα: Τα γνωστά καθισματάκια, η άσκηση όπου λυγίζουμε τα γόνατα και ανασηκωνόμαστε σε επαναλήψεις (σα να καθόμαστε σε καρέκλα και να σηκωνόμαστε ξανά δηλαδή), είναι εξαιρετική για την περιοχή των μηρών και των γλουτών. 10 σετ με 5 καθίσματα τη μέρα είναι υπέρ αρκετά για να φτιάξετε τα πόδια που επιθυμείτε. Δοκιμάστε όλες ή μερικές από τις προτάσεις για σμιλευμένους γλουτούς και σύντομα θα δείτε τα πόδια σας να σαγηνεύουν.

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea