Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

6 συλλήψεις παράνομων νοσοκόμων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

6 συλλήψεις παράνομων νοσοκόμων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών!!!

Στη σύλληψη έξι γυναικών προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί, μετά από έλεγχο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Οι γυναίκες, τρεις Ελληνίδες και τρεις αλλοδαπές, εκ των οποίων, τρεις είναι Ελληνίδες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και μία υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 59 ετών, συνελήφθησαν καθώς φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικών νοσοκόμων χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να εντοπιστούν άτομα, τα οποία ασκούν παράνομα το επάγγελμα του αποκλειστικού νοσοκόμου, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τις γνώσεις.

«Γι’ αυτό τον λόγο θα προβούμε και σε σχετική αλληλογραφία με το ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις» επισήμανε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, αποσκοπώντας στην πάταξη του φαινομένου της παράνομης απασχόλησης και στην προστασία των ασθενών και των νόμιμα εργαζομένων νοσηλευτών» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika