Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

5χρονο Κ0ρίτσι οδηγεί κάθε μέρα τον Πατέρα της στην Δουλειά. Μόλις δείτε τον Λόγο, θα Συγκινηθείτε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το συγκινητικό βίντεο ενός κοριτσιού που οδηγεί τον τυφλό πατέρα της στην δουλειά έχει γίνει viral. O πατέρας του κοριτσιού, Nelson Pepe, γνωστός και ως “Dodong”, δουλεύει σε μια φάρμα με καρύδες στις Φιλιππίνες για περίπου 9 δολάρια τη μέρα.

Η μικρή του κόρη, Jenny, τον βοηθά να πηγαίνει στην δουλειά κάθε μέρα, οδηγώντας τον με ένα ξύλο, σύμφωνα με το ABS-CBN.

3

4

5

Ο Pepe παίρνει 9 δολάρια τη μέρα για να σκαρφαλώνει σε περίπου 60 δέντρα στην φάρμα. Το βίντεο τραβήχτηκε και ανέβηκε στο Facebook από την Rhuby Capunes στις 10 Ιουνίου κει έχει συγκεντρώσει από τότε 2 εκατομμύρια προβολές.

Δείχνει την μικρή Jenny να κρατάει την μία άκρη του ξύλου και τον μπαμπά της να κρατάει την άλλη.

6

7

Χρησιμοποιεί το ξύλο σαν οδηγό, περπατώντας ξυπόλυτη στην φάρμα με ένα φόρεμα. Σταματάνε για διάλειμμα και η Jenny δίνει στον πατέρα της να πιει νερό πριν ξεκινήσει την δουλειά.

Μετά την διεθνή προσοχή που έλαβε το βίντεο, το ίδρυμα ABS-CBN επισκέφτηκε τον Pepe και την Jenny στις Φιλιππίνες.

Το ίδρυμα ελπίζει να μπορέσει να τους μεταφέρει σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

8

9

10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika