Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι 5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αξιοζήλευτους κοιλιακούς!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι 5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αξιοζήλευτους κοιλιακούς!

Οι 5 τροφές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αξιοζήλευτους κοιλιακούς!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ιδέα ότι σε λίγους μήνες θα βάλεις και πάλι το μαγιό σου σε τρομάζει.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο (κι ακόμη περισσότερους) έχεις ξεκινήσει εντατικά γυμναστήριο και φυσικά έχεις βελτιώσει τη διατροφή σου. Στόχος σου; Να καταφέρεις να αδυνατίσεις και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά!

 Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε! Εδώ μπορείς να βρεις τέλεια προγράμματα γυμναστικής για να τα ακολουθήσεις στο σπίτι με την ησυχία σου. Κι επειδή η άσκηση από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα, διάβασε εδώ χρήσιμα tips διατροφής. Τέλος, αν θες έξτρα συμμάχους για να καταφέρεις να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι, τότε πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου τις παρακάτω 5 μαγικές τροφές:

1

– Πλούσιο σε πρωτεΐνη, κάλιο και προβιοτικά το γιαούρτι είναι η απόλυτη τροφή για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου. Σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που κατανάλωναν γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά ή άπαχο γάλα, έχασαν πολύ πιο εύκολα το κοιλιακό λίπος σε σύγκριση με αυτά που δεν τα προτιμούσαν. Όταν μιλάμε βέβαια για γιαούρτι εννοούμε το απλό. Απόφυγε αυτά που έχουν φρούτα, σοκολάτα, μαρμελάδες κλπ. καθώς κρύβουν αρκετά μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

– Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει το μεταβολισμό και επιτίθεται κατά μέτωπο στο λίπος. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να προσθέσεις στο επόμενο smoothie σου!

– Τα προϊόντα ολικής άλεσης σε γεμίζουν ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και φυσικά για να έχεις δύναμη να βγάλεις το απαιτητικό σου workout. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν σε βοηθούν να νιώθεις πλήρης για πολλές ώρες αφότου τα καταναλώσεις. Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά ότι δε θα ενδώσεις εύκολα σε… διατροφικούς πειρασμούς.

1

– Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε πρεβιοτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην αντιμετώπιση του πρηξίματος. Επιπλέον, τα σπαράγγια έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι διουρητικά. Τι άλλο θέλεις να ακούσεις για να τα προσθέσεις στο διατροφολόγιό σου;

– Το απόλυτο σνακ είναι ένα και δεν είναι άλλο από τα ανάλατα αμύγδαλα. Σύμφωνα μάλιστα με Αμερικανούς ερευνητές τα αμύγδαλα βοηθούν στη μείωση του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς. Ρίξε, λοιπόν, σε ένα σακουλάκι 10-15 αμύγδαλα και κατανάλωσέ τα ως σνακ στο γραφείο ή μετά την προπόνησή σου.

ΠΗΓΗ: www.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika

5 μυστικά για νυχτερινό snacking χωρίς ενοχές

Efi Nika

«Σημασία έχει τι τρως, όχι κάθε πότε τρως»: Ένας καθηγητής εξηγεί τι να προσέχουμε στη διαλειμματική νηστεία

Efi Nika