Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

5 ιστορίες αγάπης ..από ανθρώπους με αναπηρίες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
5 ιστορίες αγάπης
5 ιστορίες αγάπης

Διαβάζοντας για ζευγάρια με αναπηρία που παντρεύτηκαν με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη, γιατί έχω την ελπίδα για ένα ρομαντικό μέλλον. Κάποια μέρα ήμουν σίγουρη ότι η ευτυχία βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη. Άυτα τα πέντε ζευγάρια όπως ο ίδιοι λένε έχουν βρει την ευτυχία στη ζωή.Αυτές είναι μερικές μεγάλες ιστορίες αγάπης για ζευγάρια με αναπηρία που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο.

bill-and-shelley-wedding
Bill Ott -Shelley Belgard

Bill Ott, 38, και Shelley Belgard, 36, συναντήθηκαν σε μια τοπική κοινωνική λέσχη στο Μέριλαντ, όταν ήταν 12 και 15 ετών. Έχει σύνδρομο Down και έχει διανοητική αναπηρία, όπως Ellen McCarthy λέει στο άρθρο για την εφημερίδα Washington Post . “Δεν ήξερα τι είναι η αγάπη μέχρι που την γνώρισα”, είπε ο Bill. Παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο.

Lindsey και  Nick
Lindsey και Nick

Η Lindsey και ο Nick έπαιξαν μαζί σε μια μικρή ομάδα Λιγκ Challengers για παιδιά με αναπηρία. Η Lindsey έχει διανοητική αναπηρία, Nick έχει Dubowitz σύνδρομο , μια σπάνια γενετική διαταραχή. Άρχισαν να εμφανίζεται το 2005. “Είναι μια γλυκιά νεαρή γυναίκα,” λέει η μητέρα της . “Μου είπε κάποτε,« Μαμά, δεν θέλω τα ίδια πράγματα από τη ζωή, απλά θέλω , αγάπη. ».” Την περασμένη άνοιξη, η Lindsey έστειλε μήνυμα στο Nick και ρώτησε αν θα την παντρευτεί? Και ναι παντρέυτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. “Ως γονείς, ελπίζουμε η Lindsey και ο Nick να είναι για πάντα μαζί, η ” Linda έγραψε στο blog της, “Μαζί, ελπίζουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη, να γίνουμε σοφότεροι (και πιο ανεξάρτητη) σαν ζεύγος »…. Και όταν η γονική υποστήριξη έχει φύγει, θα εξακολουθούν να έχουμε ο ένας τον άλλο. Ελπίζουμε να γεράσουμε μαζί.”

Ένα ζευγάρι με εγκεφαλική παράλυση παντρέυτηκε στο Ισραήλ

couple-with-cerebral-palsy-wed

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

[youtube id=”BU5EK-yEwAs” width=”620″ height=”360″]

 

Nicole & Curtis
Nicole & Curtis

Η Nicole Brobeck , η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, και ο Curtis Braxton, ο οποίος έχει υδροκέφαλο και μια διαταραχή κατάσχεση, συναντήθηκαν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα δεξιοτήτων, το 2007 στη Βόρεια Καλιφόρνια. “Αγαπώ την Nicole γιατί είναι τόσο χαρούμενη και δεν έχει αφήσει την αναπηρία της να την πάρει απο κάτω,”. Αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και παντρέυτηκαν ν το Μάιο.

 

article-2479013-190F7E5E00000578-806_634x395
Larissa & Ian Murphy

Ένα φαινομενικά διαφορετικό είδος ιστορίας, αλλά με αληθινή αγάπη και αυτή. Η Λάρισα και Ian Murphy παρά τον τραυματισμό που υπέστη ο Ίαν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και αποτέλεσμα είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, Ποτέ δεν σταμάτησε να τον αγαπά η Λαρίσα αλλά ούτε και ο Ίαν αυτή. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2010.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika