Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4o THERAPY PLANET FESTIVAL 2014

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

560062_442176689197485_914936026_n

Μέσα στη δίνη των κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων και με τη γνώση που προσέφεραν τα τρία προηγούμενα φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, διοργανώνεται και πάλι την Kυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 το 4ο Therapy Planet Festival σαν μια εναλλακτική φωνή συντονισμένης δράσης για ενδυνάμωση του εαυτού,ώστε να   αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδα στα οποία μας ωθούν τα ισχύοντα συστήματα.

“Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς”

“Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του”

Ανάχαρσις ( 6ος π.Χ. αιών , Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος)

Μέσα από αυτό το ρητό, προβάλλονται τα ερεθίσματα για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στον εσωτερικό μας κόσμο. Η πορεία προς την ευτυχία και ολοκλήρωση, είναι προσωπική μας υπόθεση και περνάει μέσα από τις αντιξοότητες που λειτουργούν ως προκλήσεις για να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας και να τονώσουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα.

 Αυτές τις προσλαμβάνουσες που θα μας δώσουν τροφή για αυτοβελτίωση και θεραπεία θα έχει το κοινό την δυνατότητα να τις αξιοποιήσει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στο 4th Therapy Planet Festival ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης στο ξενοδοχείο DivaniCaravel.

 Μέσα σε μια πραγματικότητα ευμετάβλητη, όπου “τα πάντα ρει”, κατά την ηρακλείτεια ρήση, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουμε μια εσωτερική αλλαγή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε ένα νέο περιβάλλον, αλλά και να το δούμε με μια πιο καθαρή ματιά. Αλλάζοντας την ενέργεια μας με Θετική Ψυχολογία θα καταφέρουμε να συμπορευτούμε και να ενταχθούμε στη ροή, μέσα στη σπειροειδή κίνηση της ζωής που όλοι στροβιλιζόμαστε.

 Το Συνέδριο – Φεστιβάλ έρχεται να μας ενδυναμώσει και να μας υποστηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια για ένα γνώθι σαυτόν” . Να μας ενημερώσει για τις νέες εξελίξεις όσον αφορά την Ψυχολογία και τις εναλλακτικές θεραπείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Να προάγει την επιστημονική γνώση προσφέροντας ένα σημείο συγκέντρωσης ανταλλαγής επικοδομιτικων απόψεων

 Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ολοήμερης εκδήλωσης , θα παρακολουθήσουμε ομιλίες , σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις σε 5 αίθουσες ομιλιών και 2 εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Divani Caravel με περίπου 70 ομιλητές από τον χώρο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας και της Προσωπικής Ανάπτυξης. Ακόμη θα μπορείτε να συμμετέχετε στα “βιωματικά εργαστήρια”, όπου ο καθένας θα γνωρίσει πάλι την υπέροχη εμπειρία της συμμετοχής σε μια ενιαία πραγματικότητα και θα εμπλουτίσει τη ζωή του με  χρήσιμες γνώσεις.

 Τέλος, μπορείτε να γνωρίσετε παραδοσιακά και νέα προϊόντα καθώς επίσης και να ενημερωθείτε για τια πιο πρόσφατες τεχνολογικά συσκευές υγείας και ευεξίας. Η ημέρα του Φεστιβάλ , θα είναι μια ημέρα με θετική σκέψη, χαρά, ευκαρία για νέες γνωριμίες και κυρίως μια δυνατότητα να συμφιλιωθούμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον ίδιο μας τον εαυτό, ώστε να συμμετέχουμε ενεργά στις νέες προκλήσεις που φέρνει αυτή η χρονιά.

 Να είστε όλοι εκεί!

 4th Therapy Planet Festival

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ξενοδοχείο Divani Caravel

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

Τηλ. Επικοινωνίας:  210-3620020

Site: http://festival.therapyplanet.gr/

 4 therapy planet festival ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ me xorigous teliko

 Ώρες λειτουργίας : 9.00-22.00

Ιφιγένεια Τσαντίλη επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος, Msc Ψυχολογία και ΜΜΕ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea