Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

4 τροφές που «καίνε» το κοιλιακό λίπος!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

27

4 τροφές που «καίνε» το κοιλιακό λίπος!!!

 

Το μυστικό για να χάσετε μια για πάντα τα περιττά κιλά δεν κρύβεται στη στέρηση και στις επίπονες αυστηρές δίαιτες, αλλά στην προσεκτική διατροφή και στη γυμναστική. Βάλτε τα λαχανικά, τα φρούτα, το άπαχο κρέας, τα όσπρια, τα ω-3 λιπαρά στο καθημερινό σας διαιτολόγιο και φυσικά μην ξεχνάτε να καταναλώνετε άφθονη ποσότητα νερού και πράσινου τσαγιού.

 

Βάλτε πρόγραμμα και μάθετε τον εαυτό σας σε συχνά και υγιεινά γεύματα. Μη μένετε πολλές ώρες νηστική, καθώς το ξέσπασμα δε θα αργήσει να έρθει. Φροντίστε να κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα και φυσικά βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Αν μισείτε τα σπορ και τα γυμναστήρια, ρίξτε το στο περπάτημα. 30 λεπτά την ημέρα αρκούν για να δείτε σύντομα διαφορά στο σώμα σας.
Όσο για το κοιλιακό λίπος; Για να το εξαφανίσετε θα πρέπει να εφοπλιστείτε με υπομονή και φυσικά επιμονή.

 

Πάμε να δούμε 4 τροφές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε «μέση-δαχτυλίδι»:
1. Ψάρια: Ειδικά τα λιπαρά ψάρια, είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, το οποία βοηθούν στο να ρυθμίζεται σωστά το νευρικό μας σύστημα. Αυτό τι σημαίνει; Ρυθμίζεται το βιολογικό σας ρολόι, κοιμάστε καλά και φυσικά αποφεύγετε ευκολότερα τις διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, περιέχουν πρωτεΐνες, οι οποίες σας χαρίζουν απλόχερα την αίσθηση του κορεσμού. Τέλος, η κατανάλωση ψαριών δύναται να βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας της καρδιάς, καθώς και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης άνοιας.
2. Γάλα: Τέλειος σύμμαχος στη μάχη σας με το κοιλιακό λίπος. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα διαπίστωσαν πως τα άτομα που κατανάλωναν καθημερινά έστω ένα ποτήρι γάλα, έτειναν να χάνουν ευκολότερα το κοιλιακό λίπος από αυτούς που δεν το προτιμούσαν. Το γάλα είναι πλούσιο σε ασβέστιο το οποίο βοηθά στην υγεία των οστών σας.
3. Ξηροί καρποί: Πλούσιοι σε βιταμίνες, ω-3 λιπαρά και μαγνήσιο. Αποτελούν ιδανικό σνακ ενδιάμεσα στα γεύματά σας. Προτιμήστε τους ανάλατους ξηρούς καρπούς για ευνόητους λόγους. Το μαγνήσιο που περιέχουν σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα και φυσικά σας κρατά μακριά από τις λιγούρες που σας χαρίζουν περιττά κιλά.
4. Κεράσια: Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μελατονίνη, σας χαλαρώνουν, σας αποτοξινώνουν και σας βοηθούν να χάσετε τα περιττά κιλά. Τώρα ξέρετε ποιο θα είναι το αγαπημένο σας φρούτο το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιφλεγμονώδης δίαιτα: Είναι κατάλληλη για εσένα;

Efi Nika

Αυτό σίγουρα δεν το ξέρατε για τα «μελάτα» αυγά

Γιώργος Newsitamea

Πώς θα μειώσετε τη χοληστερίνη μέσω της διατροφής

newsitamea