Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

2χρονη που πάσχει από λευχαιμία ετοιμάζεται για Χημειοθεραπεία. Τότε κοιτάζει έξω από το Παράθυρο και βλέπει ΚΑΤΙ Μοναδικό!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Η Vivian Keith από το Σαιντ Λούις, ήταν μόλις δύο ετών όταν οι γιατροί της έδωσαν μια τρομακτική διάγνωση: το κοpιτσάκι με τις χρυσές μπούκλες έπασχε από λευχαιμία. Η ζωή της έγινε μια σειρά από νοσοκομειακές επισκέψεις και βασανιστικές χημειοθεραπείες. Αλλά, κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμασιών, υπήρχε κάτι που πάντα φαινόταν να φτιάχνει λίγο την διάθεση της Vivian.

Youtube/USA Today

Youtube/USA Today

Ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο υπάρχει μια τεράστια οικοδομή, όπου, μεταξύ άλλων, ο Travis Barnes και ο Greg Combs δουλεύουν στις σιδερένιες σκαλωσιές.

Η Vivian έχει κυριολεκτικά κολλήσει στο τζάμι της στον ένατο όροφο και παρατηρεί τι συμβαίνει, αποσπώντας την προσοχή της από τις φοβερές και επώδυνες μέρες της. «Κάθε πρωί ξυπνούσε και πήγαινε στο παράθυρο και χαιρετούσε«, θυμάται η μητέρα της Vivian Ginger Keith. «Έπρεπε να χαιρετάμε μέχρι να μας χαιρετίσει και μας κάποιος!»

4

5

Αυτό το θέαμα επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Ώσπου ένα πρωί όταν η δίχρονη Vivian περνούσε μια ιδιαίτερη δύσκολη μέρα, ως συνήθως, σύρθηκε μέχρι το παράθυρο και χαιρετούσε τους άντρες. Αλλά αντί να τη χαιρετίσουν κι αυτοί, ο Travis και ο Greg της δείχνουν μια χαλύβδινη δοκό που λέει «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!» με κεφαλαία γράμματα.

6

7

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ: αφού χαιρετιόντουσαν από το παράθυρο για μήνες, ο Travis και ο Greg αυτοπροσώπως επισκέφτηκαν την Vivian στο νοσοκομείο. Για να γνωρίσουν τη μεγαλύτερή τους θαυμάστρια και να αγκαλιάσουν τους συγκινημένους της γονείς. «Σκέφτηκα τα παιδιά μου και το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή«, λέει ο Travis Barnes με δάκρια στα μάτια. «Είμαι χαρούμενος που κάτι τόσο απλό κάνει τη μέρα κάποιου καλύτερη!»

8

Μια αξέχαστη και συγκινητική στιγμή για όλους! «Τους ευχαριστώ τόσο πολύ που έκαναν την επίσκεψη στη Vivian τόσο πολύ καλύτερη«, λέει η μητέρα της, Ginger, συγκινημένη. Και αύριο η Vivian θα καθίσει στο παράθυρο και θα χαιρετίσει πάλι. Αλλά αυτή τη φορά δε θα τη χαιρετίσουν ξένοι, αλλά φίλοι της.

9

 

 

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou